Tabac Original Craftsman

Tabac Original Craftsman är en träig herrdoft med tidlös, slående aromatisk komposition från Maurer & Wirtz. Detta är en doft för män som lanserades 2019. Toppnoterna i kompositionen är grapefrukt, bergamott och svartpeppar. Hjärtat består av lavendel, pelargon och tonkaböna. Basnoterna är vetiver, patchouli och läder.

Tabac Original Craftsman - Herrparfym för riktiga män

Ibland måste man bara ta itu med saker själv! Detta är andan i Tabac Original Craftsman doften, som utstrålar beslutsamhet, iver och entusiasm i en aromatisk komposition. Denn herrparfym är skapad för handlingskraftiga män som tar saken i egna händer utan att blinka.

Män som kavlar upp ärmarna när de utmanas och föredrar att ta itu med saker själva snarare än att låta andra göra sakerna åt dem. Riktiga män som gör allt för sina nära och kära men strävar efter sina egna intressen lika passionerat.

Tabac Original Craftsman

Lanseringen hyllar den populära doften Tabac Original, som har representerat omisskännlig maskulinitet i över 60 år. Med Tabac Original Craftsman får du ett friskt doftalternativ till klassikern som inte går ur tiden. Maurer & Wirtz levererar en återupplivad Tabac parfym med en livlig och vibrerande doftkombination.

Tabac Original Craftsman - En unik doft från Tabac Original

Inspirationen till doften på Tabac Original Craftsman kommer från den klassiska Maurer & Wirtz doften 4711 Original Eau de Cologne med sin unika karaktär av doftnoter som citron, bergamott, apelsin, lavendel, rosmarin, neroli och petitgrain. Baserat på denna klassiker lanserade 4711 en doft i begränsad upplaga 2018 som hette "Remix Cologne”. Det är just denna doft som ligger till grund för Maurer & Wirtz, Tabac Original Craftsman.

Tabac Original Craftsman är en jordnära herrparfym

Dynamisk friskhet för riktiga män. Det här är kännetecknet för herrdoften Tabac Original Craftsman. Konceptet är inspirerat av hantverkstrenden som bygger på kvalitet, hållbarhet och traditionell tillverkning. Tabac Original Craftsman bygger därmed på en lång tradition, eftersom den klassiska Tabac Original parfymen har kombinerat maskulinitet med klassisk elegans sedan 1950-talet. Med sin uttrycksfullhet och färska syrliga noter presenterar Tabac Original en modern, jordnära herrparfym för handlingskraftiga män.

Doftnoterna i parfymen Tabac Original Craftsman

Tabac Original Craftsman har en tidlös, slående aromatisk komposition som väcker uppmärksamhet redan i början av doftnoterna med sin livfulla kombination av citrusnoter och peppar som utstrålar värme och modernitet. Hjärtat pumpar på av sensuella noter från tonkabönan och slutligen landar doften i en bas av trä och läder. Enskilda komponenter i essensen är en indikation på den ursprungliga färskheten i Tabac Original Craftsman. Den söta men syrliga gnistan av grapefrukt, den livliga noten av bergamott och ädla pelargonen, känd för sin uppfriskande effekt. Den övergripande interaktionen mellan alla dessa nyanser ger Tabac Original Craftsman  parfymen sin karakteristiska livfullhet och friskhet.

Toppnoter: Grapefrukt, Bergamott, Svartpeppar.
Hjärtat: Lavendel, Pelargon, Tonkaböna.
Basnoter: Vetiver, Patchouli, Läder.

Parfymen män vill ha är Tabac Original Craftsman

Designen på Tabac Original Craftsman står för tradition och omtänksamhet. Den amforaformade parfymflaskan är inspirerad av den klassiska vita Tabac Original flaskan. Den ligger bekvämt i handen med sin matta, råa yta och den texturerade korken med diamantmönster är precis en sån sak som män vill ha! Den enkla logotypen i svart och rött understryker kontrasten med flaskans gråa färg. Det moderna färgschemat flyter också in i lådans design, som har olika gråtoner och lyfter fram den dynamiska och kraftfulla karaktären hos Tabac Original Craftsman parfymen.

Tabac Original Craftsman

Tabac Original Craftsmans intensiva doftupplevelse ger dig en distinkt karisma. Det är helt enkelt en bra doft för handlingskraftiga män.