Tabac Man Gravity

Tabac Man Gravity är en futuristisk herrdoft laddad med modern friskhet från Maurer & Wirtz. Detta är en doft för män som lanserades 2021. Näsan bakom Tabac Man Gravity är Jacques Huclier. Toppnoterna i kompositionen är lavendel, ros, mysk, aldehyder, metalliska toner och grapefrukt. Hjärtat består av är geranium, örnträd (oud) och koriander. Basnoterna är patchouli, mysk och tonkaböna.

Tabac Man Gravity är en modern Tabac parfym

Rymdturism, Hollywood-produktioner och 50 år sedan månlandningen! Rymdens oändliga omfattning och mysterium har fascinerat mänskligheten sedan tidens begynnelse. Väck din lust för nya äventyr som får dig att törsta efter det okända. Det visuella svaret på denna önskan är, Tabac Man Gravity. En modern Tabac parfym för mannen som vet exakt vad han vill ha i kosmos runt omkring sig. Tabac Man Gravity omsluter den kräsna, jordnära finsmakaren som utstrålar en mycket speciell magnetism och betonar hans maskulinitet. En förträfflig Tabac parfym med ett unikt rymdstoft-ackord som sprider modern friskhet.

Tabac Man Gravity

Tabac Man Gravity är en maskulin doft från Tabac Original

Tabac Man representerar den känslomässiga världen av dofter från Tabac Original. Dessa dofter förbinder män med alla elements fulla energi, vilket skapar en oöverträffad livskraft.

Tabac Man Gravity leker med universums mystiska magnetism och överför denna uppmaning till varje man. En doft som låter bäraren fly från vardagen och ger honom en energirik och kraftfull boost av självförtroende och maskulinitet.

Tabac Man Gravity är en herrparfym som tar dig på en sensorisk resa

Hela doftkompositionen i Tabac Man Gravity kombinerar förtrollande träaktiga och aromatiska noter med ett oväntat mineraldjup. Även från de enskilda komponenterna i doften kan du känna det uppenbara begäret som en Tabac parfym innehar. Den söta men ändå syrliga och gnistrande fräscheten av grapefrukt, de livfulla kryddiga tonerna av koriander och den utsökta pelargondoften, känd för sin uppfriskande effekt. Innehållet av det unika rymdstoft-ackordet gör herrdoften särskilt speciell. Med sin inspiration av rymden består det ursprungliga rymdstoft-ackordet av lysande aldehyder, metallisk rosoxid, mineral evernyl och pulveriserad mysk. Tabac Man Gravity är en herrparfym som tar dig med på en mystisk sensorisk resa till en avlägsen galax.

Toppnoter: Lavendel, Grapefrukt, Rymdstoft-ackord.
Hjärta: Geranium, Koriander, Oud.
Basnoter: Patchouli, Mysk, Tonkaböna

Tabac Man Gravity är en Tabac parfym som dominerar doftsinnena

"Tabac Man Gravity lockar sinnet bortom universums oändliga storhet. En tydlig mystisk värld där manlig styrka och kraft dominerar doftsinnena tack vare sina aromatiska och träiga essenser, som uttrycker en otrolig mineral-fräschhet med rena aldehydiska nyanser. De metalliska noterna av ros och myskens klarhet och subtilitet ger ytterligare en dimension av färskhet. Denna Tabac parfym representerar maskulinitet i sin renaste, mest strålande form." - Alexandra Kalle, chef för doftutvecklingen på Maurer & Wirtz.

Tabac Man Gravity

Tabac Man Gravity förkroppsligar maskuliniteten i en herrparfym

Designen av Tabac Man Gravity förkroppsligar också de djupa dimensionerna av doften. Förpackningen och flaskan lyser i en djup pantone blå nyans. De grafiska elementen på förpackningen betonar också en gränslös utsträckning. På nedre kanten skymtar en del av vår egen planet Jorden medan silverbokstäverna lyser som ett oändligt hav av stjärnor. En magnifik sista blommig touch på förpackningen. Den dominerande formen på flaskan med dess matta yta och strukturerade diamantmönstrade kork parallellt med doftens maskulina dynamik. En futuristisk design som förkroppsligar maskuliniteten och det sensuella djupet i herrparfymen.