Salvequick Fotvård

Har man ömma fötter så blir minsta lilla promenad en ansträngning. Som tur är erbjuder Salvequick lindring och kan hjälpa dig att komma tillrätta med dina problem. Något som inte så många känner till är att företaget faktiskt är svenskt och att det har jobbat med plåster och sårvård sedan slutet av fyrtiotalet. Ända från starten har de inte bara tillverkat produkterna, utan har även stått för flera innovationer och en ständig utveckling och förbättring av sortimentet. Detta har bland annat lett fram till att Salvequick idag har ett mycket brett utbud inom fotvård som du smidigt kan bekanta dig med och handla online hos oss. Beroende på dina behov finns ett flertal produkter som täcker de vanligaste fotåkommorna så som skavsår, blåsor och förhårdnader.

En riktigt smidig lösning för dig som vill ha underbart mjuka fötter snabbt, enkelt och problemfritt är Salvequick Exfoliating Socks. Det enda du behöver göra är att ha sockorna på fötterna under 90 minuter, varvid kroppens egna naturliga processer för att avlägsna död och hård hud aktiveras. Vänta sedan 10-15 dagar och du har mjuka och lena fötter helt utan en massa slit. Det bästa av allt, det räcker med en behandling med Salvequick Exfoliating Socks!

Besväras du av skavsår eller blåsor finns bra behandling som lindrar smärtan att beställa hos oss. Salvequick fotvård har nämligen utvecklat både avancerade skavsårsplåster och plåster mot blåsor. Materialet är så finurligt konstruerat att det både absorberar vätska och bildar en kudde som avlastar de ömmande partierna från ytterligare tryck och nötning. Samtidigt ser det till att bibehålla en fuktig miljö, som enligt den senaste forskningen bidrar till snabbare läkning och mindre risk för ärrbildning då ingen sårskorpa bildas över såret. Plåstren är smidiga och fungerar som en andra hud som låter huden andas samtidigt som de skyddar mot vatten och smuts. Vill du minska risken för skavsår och blåsor kan de även användas i förebyggande syfte och sättas på före nötande aktiviteter som exempelvis löpning.