REVLON PROFESSIONAL FÖR STARKT OCH FRISKT HÅR

Revlon Professional har ända sedan de grundandes 1932 varit världsledande på att erbjuda hårvårdsprodukter med hög kvalitet.

REVLON HAIR MED REVLON PROFESSIONAL

Revlon Professional står för kvalitet och ger dig ett starkt och friskt hår. Deras färgbevarande produkter, schampo och balsam är bland de bästa på marknaden och stylingprodukterna är uppskattade. Perfekt för dig som ställer höga krav på kvalitet och vårdande egenskaper. Ta en titt för att hitta den hårvård som du behöver. Med våra snabba och säkra leveranser dröjer det inte länge innan du har fått hem din beställning. Köp bra hårvårdsprodukter från Revlon Professional online hos oss på Glamazon.

En produkt vi på Glamazon gillar är Revlon Professional Anti Hair Loss Revitalizing Hair Cleanser. Det är ett rengörande schampo som stimulerar och förstärker hårets fibrer. Formulan förlänger hårets livslängd, återfuktar och vårdar för ett tjockare, tätare och motståndskraftigare hår. Schampot passar dig med tunt och skört hår som vill ha något som hjälper mot håravfall och tunnhårighet.

Komplettera gärna schampot med revlon Professional Anti Hair Loss Lotion. Detta är en intensiv leave-in behandling som hjälper till att motverka återkommande håravfall. Lotionen kommer i ampuller som du öppnar och häller direkt ner i hårbotten. Formulan är speciellt framtagen för dig med tunt och skört hår, och arbetar för att förlänga hårets livslängd, stärka fibrerna, återfukta och vårda hårbotten för ett tjockare, tätare och motståndskraftigare hår.

Revlon Professional Style Masters Mousse Modular är en hårmousse för män som ger med medium stadga till frisyren. Den ger textur och stadga utan att tynga ner håret. Söker du ett färgbevarande anti-age schampo kan vi tipsa om Revlon Professional Style Masters Curly Shampoo. Det förbättrar hårets styrka och flexibilitet och är speciellt framtaget för lockigt hår som behöver hjälp med att reducera friss och fukt för mjuka, väldefinierade lockar.

REVLON SHAMPOO FÖR TUNT HÅR

Ett bra Revlon Shampoo är Revlon Professional Be Fabulous Cream Keratin Shampoo. Det är ett milt rengörande anti-age schampo som återställer hårets naturliga skönhet genom att tillföra näring på djupet, skydda mot yttre påfrestningar och reparera hårets struktur. Shampot förvandlar mycket torrt och skadat hår till ett blankt och glänsande hår utan att göra håret fett.

Detta Revlon Shampoo skyddar och hjälper till att bevara hårfärgen längre och är särskilt bra för dig som färgar håret med hårfärg för män. Shampot reparerar, rengör och förbättrar styrkan på håret för att motverka avbrutna hårstrån. Hydrolyserat keratin reparerar hårets inre struktur och gör det starkare och smidigare. Resultatet blir ett rent, smidigt, silkesmjukt och glansigt hår.

Det Revlon shampoo för tunt hår som vi på Glamazon tycker är det bästa är Revlon Professional Style Masters Volume Shampoo. Det är ett färgbevarande anti-age schampo som förbättrar hårets styrka och flexibilitet. Det är speciellt framtaget för fint och tunt hår. Shampot ger volym, glans och textur utan att tynga ner. Det stärker håret och förbereder för hårstylingprodukter redan från första tvätten.

Vill du ha hjälp med att förbättrar hårets styrka och flexibilitet är Revlon Professional Style Masters Smooth Shampoo ett bra val för dig. Detta färgbevarande anti-age schampo är speciellt framtaget för rakt hår och har en effektiv utredande effekt. På så sätt är det ett alternativ till Revlon värmeskydd och plattång. Shampot kontrollerar friss samt jämnar ut och återfuktar det mest svårhanterliga håren.

REVLON FÄRGBOMB OCH REVLON NUTRI COLOR CREME

Revlon Nutri Color Creme är en vårdande 3-in-1 inpackning och färgbomb som ger nytt liv till färgat hår. Den är baserad på fuktgivande AHA-fruktsyror och katjoniska färgpigment som fräschar upp och ger håret förnyad färg, mjukhet och glans. Och endast tre minuter är svaret på Revlon färgbomb hur länge.

När man ska färga håret med Revlon färgbomb kan man verkligen önska en Revlon färgbomb färgkarta. Några gånger har vi frågat oss Revlon Nutri Color Creme vilken färg? Våra personliga favoriter när det gäller Revlon hårfärg är bland annat nyans 1002 White Platinum som är en platinumblond eller kall platinablond hårfärg.

En annan Revlon hårfärg vi på Glamazon gillar är Revlon Nutri Color Creme 1003 Pale Gold som är en varm blond hårfärg. Eller Revlon Nutri Color Creme 200 Burgundy som ger nytt liv till dig med rödlila hårfärg. Den modiga kan prova 600 Fire Red som är en intensiv röd hårfärg. Faktiskt den knalligaste röda hårfärgen när vi tittar på Revlon färgbomb färgkartan.

Den som söker en mer naturlig nyans till sitt Glamazon hår kan slänga ett öga på Revlon Nutri Color Creme 411 Brown som är en fin mörkbrun Revlon toning. När vi nu pratar naturliga nyanser på Revlon toning kan vi även tipsa om Revlon Nutri Color Creme 400 Tangerine. Just denna är en Revlon färgbomb som kommer ge dig en nyans så som om du varit naturligt rödhårig.

REVLON UNIQ ONE OCH REVLON HAIR TREATMENT

Vi på Glamazon gillar Revlon Uniq One serien, särskilt Revlon Lotus Flower och Revlon Hair Treatment. Revlon Hair Treatment är en leave-in kur i sprayform som gör håret mjukt, medgörligt och friskt. Denna kur återuppbygger skadat hår, tillför glans och eliminerar frissighet. En spray för dig som vill förstärka ditt hårs naturliga fyllighet. Har en lätt och ren doft som inspirerats av lotusblomman.

Revlon Professional Style Masters Fanaticurls är en flexibel stylinglotion som ger maximal kontroll till mindre lockar. Den aktiverar lockarna och ger naturlig glans. Reducerar frissighet, statisk elektricitet och passar lockigt hår. Revlon Professional Style Masters Styling Mousse Photo Finisher är en hårmousse för män med extra hög stadga som varar länge. Ger textur och stadga utan att tynga ner håret.

Söker du ett vårdande anti-age hårserum kan vi på Glamazon tipsa om Revlon Professional Be Fabulous Ends Repair Serum. Denna hårprodukt hjälper till att återställa och reparera kluvna hårtoppar och skadat hår och skyddar effektivt mot avbrutna hårstrån. Formulan skulle man kunna likställa med en hårkräm för män som ger ett intensivt reparerat, blankt och glänsande hår utan att tillsätta fett. Denna hårkräm för män eller hårserum skyddar och hjälper till att bevara hårfärgen längre och bygger upp styrka.

Formulan innehåller en multifunktionell polymer som ger utmärkt skydd mot höga temperaturer från värmeverktyg och dessutom bildar en vattenresistent film runt hårstråna, som ger långvarigt skydd mot fukt, vilket är bra för dig som söker Revlon värmeskydd. Den har också katjoniska egenskaper som vårdar håret och gör det lättare att borsta med en hårborste herr. Resultatet blir ett återställt, silkesmjukt hår med reparerade hårtoppar för dig som har mycket torrt och skadat hår.

LÄTTARE ATT STYLA MED REVLON VÄRMESKYDD ELLER REVLON ONE

Revlon värmeskydd är särskilt bra att ha när du använder värmeverktyg såsom plattång. Ett bra Revlon värmeskydd vid användning av plattång är Revlon Professional Style Masters Smooth Iron Guard. Det är en hårkräm för män eller utslätande balm som ger håret ett optimalt skydd vid värmestyling och gör håret blankt och mjukt. Gör även det mest envisa håret smidigare och slätare.

Ett annat Revlon värmeskydd är Revlon One. Leave-in kuren Revlon Uniq One All In One Hair Treatment sprayas i håret och gör det mjukt, medgörligt och friskt. Hårsprayen skyddar mot värmeverktyg, solens strålar och bevarar hårfärgen samt ger mer volym, lite som om du använt stylingpuder för män. Resultatet av Revlon One blir ett glänsande och mjukt hår som blir lättare att styla. När vi nu pratar om hårkur bör vi även nämna Revlon Professional Be Fabulous Cream Lightweight Mask.

Detta är en vårdande anti-age hårinpackning som återställer skönheten hos fint och sprött hår genom att ge glans, styrka och fyllighet. Hårinpackningen gör håret följsamt och motståndskraftigt mot påfrestningar. Den skyddar och hjälper till att bevara hårfärgen längre. Reparerar håret på djupet och bygger upp det för att motverka avbrutna hårstrån. Vitaminer återfuktar också håret och gör det mjukare och friskare. Resultatet blir ett tjockare hår som ser yngre ut.

Söker du ett balsam för män kan vi på Glamazon tipsa om Revlon Professional Style Masters Curly Conditioner. Det är ett färgbevarande anti-age balsam för män med lockigt hår. Balsamet förbättrar hårets styrka och flexibilitet och hjälper till att skapa mjukare och mer väldefinierade lockar. Detta balsam för män vårdar, reparerar och stärker håret och gör det smidigt och hanterbart.

FÄRGBOMB REVLON BEVARAR HÅRFÄRGEN LÄNGRE

Man kan vilja skydda och hjälpa till att bevara hårfärgen längre, när man använder färgbomb Revlon. Då är Revlon Professional Be Fabulous Cream Lightweight Shampoo ett bra alternativ. Det är ett djuprengörande anti-age schampo som ger fyllighet och volym till fint hår utan att tynga ner. Shampot reparerar och förbättrar styrkan på håret för att motverka avbrutna hårstrån, och ett starkt hår är alltid vackrare med färgbomb Revlon.

Innehållet av keratin vårdar, stärker och bygger upp hårets struktur. Resultatet blir ett tjockare hår som ser yngre ut med mer volym, styrka och glans. Ett annat bra komplement till färgbomb Revlon för dig som använder hårvax är Revlon Professional Style Masters Creator Matt Clay. Det är ett lervax med extra hög stadga och matt finish, som formar frisyren och absorberar överflödigt fett. Hårvaxet är enkelt att arbeta med och lätt att tvätta ur.

När vi nu pratar hårvax kan vi även tipsa om Revlon Professional Style Masters Creator Fiber Wax. Det är ett fibervax med hög stadga som strukturerar och formar håret utan att tynga ner. Hårvaxet är perfekt för frisyrer som kräver maximal kontroll och lång hållbarhet. Fibrerna i hårvaxet aktiveras när du sprider hårvaxet mellan händerna innan vaxet appliceras i håret.

För att få din hårstyling att hålla längre, och kanske även klara regn och blåst kan en hårspray för män hjälpa. En bra hårspray för män är Revlon Professional Style Masters Creator Memory Spray. Detta är en unik och innovativ hårspray som ger dig möjlighet att styla om eller fräscha upp frisyren under hela dagen. En hårspray för män som tillför volym, textur, flexibel stadga och ger håret naturlig finish.