Proraso - Skäggolja & Skäggbalm

För att stilla klådan och irritationen som kan uppstå i huden när man har skägg, är en bra olja eller beard balm det bästa alternativet. Prorasos skäggolja och skäggbalm är mycket uppskattade bland skäggbeklädda män över hela Europa.

Proraso Beard Oil, Balm och Schampoo

Proraso Beard Oil, Balm och Schampoo hjälper till att hålla ditt skägg fräscht, stylat och rent på bästa vis. Trimning och snygga linjer gör att ditt skägg ser fylligare ut med en välvård känsla och varje skägg är unikt för sitt ansikte.

Proraso Beard Oil tar hand om både skägget och den underliggande huden som lätt kan bli irriterad och torr. Några droppar Proraso skäggolja och tredagarsstubben eller skogshuggarskägget kommer bli i perfekt skick.

Proraso Beard Balm återfuktar, formar och bidrar till ett fylligare ansiktshår med lätt stabilitet som håller i sig under dagen. Det tar bara några sekunder att applicera Proraso Beard Balm då kan du kan gå ut och vara redo att möta världen och bli den bästa versionen av dig själv varje dag.

Proraso Beard Shampoo är skonsamt, mjukgörande och har antiinflammatoriska egenskaper. Skäggtvätten rengör på djupet och tar hand om skägget och huden under. Ett måste för rent och fräscht skägg.

Proraso är ett sedan länge etablerat italienskt varumärke för rakning och skäggvård som har lett rakvårdstrender i tre generationer. Varumärket grundades redan 1908 av Ludovico Martelli. 1948 lanserades den ikoniska produkten och världens första pre shave, man skulle kunna säga att den är en föregångare till Proraso Beard Oil. Utifrån detta fortsatte produktsortimentet att utökas och samtidigt började italienska män ta hand om sina skägg hemma och behövde då bra skäggprodukter vilket detta är resultatet.

Proraso skapar produkter som står sig över tiden, trotsar trender och förblir klassiska. Dessa formler är baserade på naturliga och pålitliga ingredienser, berikade och förbättrade. Uppdaterade förpackningen och de har även skapat en ny produktlinje med nya spännande dofter som Proraso Wood and Spice, Azur and Lime och Cypress and Vetyver. Än idag ägs Proraso fortfarande av familjen Martelli och dess skäggprodukter som Proraso Beard Oil och Proraso Beard Balm används sida vid sida med deras ikoniska rakprodukter av barberare över hela världen.

Hos oss på Glamazon hittar du alla uppskattade dofter och varianter på skäggolja som exempelvis Proraso Wood and Spice samt alla Proraso Beard Balm och även skäggprodukter från de bästa varumärkena, vi har något för alla skäggtyper!