Proraso - Rakkräm & Rakskum

Föredrar du återfuktande, uppfriskande eller lugnande rakskum eller rakkräm? De italienska proffsen på rakning i företaget Proraso kombinerar sköna dofter, vårdande ingredienser och ett bra lödder för att din rakning ska bli så bra som möjligt.

Proraso shaving cream, soap & foam

Proraso grundades av Ludovico Martelli redan 1908, och företaget har satt trender i världen komma och gå i tre generationer. Proraso är ett starkt varumärke som har vuxit med Italien under modern tid. 1948, i ett litet laboratorium utanför Florens, började man experimentera med formler som skulle bli den klassiska Proraso shaving cream. Vaumärkets signaturdoft, Eucalyptus, föddes, och det lilla företaget tog italienska frisörer med storm. Proraso shaving soap, rakkräm och färdigblandat lödder på burk utstrålar en retrokänsla, trotsar trender och står sig över tiden. De är en klassiker hos frisören och hemma. Produkterna är baserade på naturliga ingredienser och förbättras ständigt. Mode, bilar, retro och möten mellan människor... Proraso shaving cream är mer än bara en stil. Det är en värld för rakning. Välkommen att utforska hela vårt utbud av Proraso raktvål, kräm och lödder som aldrig går ur tiden.

Proraso Green - Eucalyptus & Menthol

Varumärkets signaturserie för rakning innehållande eucalyptus och mentol passar alla hudtyper och ger en ren, uppfriskande och fräsch känsla. Den gröna serien med Proraso shaving cream, raktvål och raklödder på burk är en favorit bland många barberare!. Av många är Proraso Grön ansedd som de bästa i världen när det kommer till klassisk våtrakning! Med ett ständigt växande sortiment av över 30 olika produkter som sträcker sig från raktvål och shaving foam till aftershave och peeling till Skäggolja och Skäggbalm, är dessa verkligen några av de mest innovativa rakprodukterna i branschen! Proraso har spenderat otaliga timmar på att testa och utveckla dessa produkter, och var och en i den gröna serien har gång på gång visat sig vara närd varenda krona. De är alla 100 % veganska och är riktiga klassiker som aldrig går ur tiden. Proraso arbetar för att när det kommer till rakning så ska produkterna vara så rena som möjligt oavsett om det är Proraso shaving cream, raktvål eller raklödder på burk.

Proraso White - Grönt te & Havre

Proraso White är rakprodukter anpassade för känslig och lättirriterad hud. De innehåller alla extrakt av grönt te och havremjöl. Oavsett om du väljer att raka dig med Proraso shaving foam, raktvål eller rakkräm så hjälper det smörjande löddret till att förhindra rodnad och lämnar huden behagligt mjuk. Proraso White har en delikat fruktig doft av lime och äpple. Rakprodukterna är skonsamma nog för att användas för dagligt bruk och lämpar sig väl för personer som vill vara renrakade och inte ha röda prickar eller skärsår i ansiktet samtidigt som Proraso shaving cream, raktvål eller rakskum på burk bibehåller de hälsofördelarna med en aktiv livsstil som att vara utomhus för arbete eller lek. Proraso White är speciellt framtagen för känsliga hudtyper. Passar män och kvinnor som har lätt att få irriterad hud vid rakning med för hårda rakskum som torkar ut och lämnar en svidande känsla efter sig. Proraso White har visat sig ge ett uppskattat skydd mot rakbränna.

Proraso Blue - Aloe vera & Vitamin E

Serien Proraso Blue erbjuder fuktgivande och skyddande rakprodukter tillägnad dig som vill ha en bekväm och nära rakning. Välj bland Proraso shaving cream, raktvål och färdigblandat rakskum på burk fullmatade med aloe vera och vitamin E. Alla produkter från Proraso Blue har modern och kryddig doft med maskulina noter av bärnsten och mysk. Funktioner: Proraso är det bästa värdet på marknaden! Varje enskild produkt i sortimentet innehåller mer än bara en ingrediens, för en komplett rakupplevelse som gör att din hud känns fräsch och ren efter varje användning. Proraso raktvål ger ett mjukt lödder som skyddar din hud mot rakbränna, irritation och inåtväxande hårstrån samtidigt som huden efteråt känns len och mjuk Proraso shaving cream är berikade med naturligt fuktgivande och skyddande ingredienser som lämnar din hud återfuktad. Proraso shaving foam skapar en fantastisk rakupplevelse på direkten tack vare sin lätta och krämiga konsistens som kombineras perfekt med ditt rakblad.

Proraso Red - Sheasmör & Sandelträolja.

Den röda serien Proraso sandalwood erbjuder exfolierande och närande rakprodukter för grövre och tjockare skägg. Alla produkter från Proraso Red hjälper till att mjukgöra och förbereda skägg och hud för rakning. Rakkräm, raktvål och lödder innehåller sheasmör och har en intensiv, maskulin doft av sandelträ. Detta är ett utmärkt val på shaving cream, soap och lödder om du letar efter det ultimata inom rakning! Varumärket har utvecklat en unik formula där en av ingredienserna är sandelträolja, och denna närande formula gått i arv i generationer. rakprodukter från Proraso sandalwood är stiligt förpackade, prisvärda och har uppnått en ikonisk kultstatus bland våtrakare världen över. Köp din Proraso shaving cream, soap & foam redan i dag hos oss på Glamazon.