Proraso - Aftershave

Prorasos kultförklarade eukalyptusdoft har varit populär bland konnässörer sedan 40-talet. Idag finns det fler doftvarianter på Prorasos after shave, och dessutom olika konsistenser för att passa just din hud. Välj din Proraso favorit här hos oss på Glamazon.

Proraso After Shave

Det är viktigt att ta hand om din hud efter rakning. Proraso After Shave Lotion eller Proraso After Shave Balm är ett val på produkter att avsluta din rakrutin med. Efter rakning tenderar huden att vara känslig och för att lugna huden, strama upp porerna och motverka rodnad Proraso Cologne, Aftershave och Balm produkterna för dig.

Exempelvis innehåller den klassiska gröna Proraso After Shave Lotion eucalyptus som ger en fantastisk svalkande känsla. Har man känslig hud som lätt får röda prickar efter rakning så är den Vita Proraso After Shave Balm Sensitive Skin produkten man ska använda. Den är krämig och alkoholfri och har en formula med havremjöl och grönt te som lugnar och skyddar huden.

Om man har problem med torr hud efter sin rakning så är både Proraso After Shave Lotion Sandalwood och framförallt Proraso After Shave Balm i den röda serien bra val för att återfukta huden och motverka torr hud som tenderar att uppstå efter rakning. Raka dig med en bra rakhyvel med nytt fräscht blad och avsluta din rutin med en skyddande och återfuktande Proraso aftershave Lotion eller balm så är möjligheten till en perfekt rakning stor. Beställ din After Shave Balm, cologne eller rakvatten i dag hos oss på Glamazon.