MIYO SMINK FÖR EN KREATIV LOOK

Välkommen den färgrika, lustfyllda och personliga världen hos MIYO.

MIYO SMINK ETT SMINKVARUMÄRKE MED FOKUS PÅ FÄRG

MIYO smink är ett komplett sminkvarumärke med fokus på färg och spännande sminkprodukter. Oavsett om det handlar om läppstift, ögonskugga, mascara eller puder så kommer du att mötas av absolut högsta kvalitet. MIYO smink vill att det ska vara roligt att skapa en personlig och kreativ look så att du ska kunna bli så vacker som det bara är möjligt.

Vi på Glamazon gillar MIYO Melon Kiss. Det är ett läppbalsam vi verkligen kan rekommendera när man har torra läppar. MIYO Tinted Lip Balm är ett återfuktande, färgat läppbalsam med härlig doft av melon. Det vårdar och mjukgör, har en silkeslen formula som appliceras lätt och innehåller återfuktande kokosolja, mandelolja och vitamin E som skämmer bort torra läppar.

För den modiga finns nyansen Crazy Fuchsia som är ett fuchsiarosa läppbalsam som blir lite lätt transparent på läpparna. Även MIYO Melon Kiss Purple Heart är ett val för den modiga, då detta är ett lila läppbalsam. Gillar du röda läppar kan vi tipsa om nyansen French Coral som är en korallröd färg, eller Copper Red som är en vacker ljusröd.

MIYO Melon Kiss finns förstås också i en klassisk röd färg om du bär nyansen Glow på dina läppar. Ett rött läppbalsam vi på Glamazon svärmar lite extra för är den hallonröda nyansen Charmy. Trots dessa färgglada toner, är faktiskt den populäraste nyansen hos oss på Glamazon MIYO Melon Kiss Incognito som är ett läppbalsam i en neutral beige.

MIYO MELON KISS ÄR ETT LÄPPBALSAM MED DOFT

Det många gillar med MIYO Melon Kiss är just att det är ett läppbalsam med doft. Testa gärna detta melondoftande läppbalsam i nyansen Moody som är ett aprikosfärgat läppbalsam eller Warming som är en fantastisk orangeröd färg. En färg på MIYO Melon Kiss som fungerar för nästan alla hudtoner är nyansen Rose Bonbon som är ett vackert gammelrosa läppbalsam med doft.

En av de populäraste produkterna från MIYO är pudret MIYO Transparent Finish. Som namntet antyder så ger det här pudret en transparent finish till din makeup. MIYO Transparent Finish Silky Loose Powder är ett löst finishing powder som ger huden en matt look samtidigt som det håller resten av din makeup på plats hela dagen.

Genom att enkelt applicera MIYO Transparent Finish Powder över din makeup får du den att både sitta längre, och få en matt finish. Just detta är det enda av alla MIYO puder som är ett löspuder. Tittar du på det övriga sortimentet av MIYO Powder så är det kompaktpuder. Löspuder går ofta att lägga ett tunnare lager av än om du använder dig utav kompaktpuder.

Ett av alla MIYO Powder är MIYO Doll Face Compact Powder. Detta MIYO puder är ett mjukt och skönt puder som sitter hela dagen. Pudret är hypoallergent och dermatologiskt testat för att passa alla hudtyper och smälter fint samman med huden. Spegel och applikator medföljer detta kompakta puder vilket gör den perfekt att ha med exempelvis i handväskan, träningsväskan eller din necessär.

MIYO TRANSPARENT FINISH HÅLLER DITT SMINK PÅ PLATS

Förutom att MIYO Transparent Finish håller ditt smink på plats, så håller även MIYO Doll Face Compact Powder ditt smink på plats. Den populäraste nyansen hos oss på Glamazon är Vanilla som passar dig med ljus hudton. Även nyansen Cream som passar dig med ljus eller medium hudton, är en populär sminkprodukt.

De bästa färgerna på MIYO Doll Face Compact Powder att använda på sommaren är Sand som passar medium hudton och Camel som passar medium eller solbränd hudton. Just detta MIYO Powder som passar solbränd hudton är särskilt bra för dig som använder brun utan sol. På så sätt kan du matcha din solbrända hudton med ditt MIYO puder.

Även MIYO Sun Kissed Bronzing Powder är perfekt för dig som använt brun utan sol. Eller för dig som bara vill ha lite färg till huden, året om. Särskilt på sommaren kan man vilja förstärka solbrännan med ett solpuder. MIYO Sun Kissed Matt Bronzing Powder är en matt bronzer för att definiera konturer, eller bara ge huden en härlig solskysst look.

Solpudret ger huden extra glöd, utan glitter med ett matt resultat. Inte undra på att många väljer att bunkra av MIYO Sun Kissed Bronzing Powder. En annan mycket populär produkt i kategorin MIYO Powder är MIYO Antibacterial Powder. Detta MIYO puder är ett härligt, antibakteriellt finishingpuder som passar perfekt för dig med oljig hy som har en tendens till att bli blank.

MIYO SKIN CARE POWDER GÖR DITT MIYO SMINK MER HÅLLBART

Några av ingredienserna i MIYO Antibacterial Powder är silke, grönt te och kakaoextrakt. Med hjälp av dessa ingredienser förebygger detta MIYO puder att dina porer täpps till och att huden blir inflammerad. MIYO Antibacterial Powder ger din hud en matt, fin finish som håller hela dagen och gör ditt MIYO smink mer hållbart.