VISAR 1-48 (57)1 2 Sista 100 per sida

Edwin Jagger Rakhyvel

Edwin Jagger har många års erfarenhet av att skapa rakhyvlar med en retrokänsla för moderna män. En klassisk DE89 Säkerhetshyvel eller 3ONE6 ger en riktigt bra rakning samtidigt som de finns i en mängd olika utföranden och färger.

Köp din Edwin Jagger rakhyvel på Glamazon

Med en traditionell Edwin Jagger rakhyvel, även känd som säkerhetshyvel eller Safety Razor, erbjuds du en hudnära och skonsam rakning. När du rakar dig med en rakhyvel från denna mästare minimerar du risken för irritation och får bättre kontroll över din rakning. Att köpa en Edwin Jagger rakhyvel är en investering, eftersom den kan användas genom hela livet, så länge du tar hand om den, du behöver bara fylla på med nya rakblad till din rakhyvel när de som följer med vid köpet tagit slut.

Vi tillhandahåller rakhyvlar med flera olika handtagstilar, material och former, så att du enkelt kan hitta en Edwin Jagger rakhyvel hos oss på Glamazon som passar just din stil. De lyxiga rakhyvlarna har en tidlös design som är lika elegant som de är praktiska. Vi garanterar att du inte kommer att ångra dig om du byter till en Edwin Jagger säkerhetshyvel! För dig som föredrar rakning med moderna Gillette rakblad, kan du köpa exklusiva designvarianter av de populära Mach3 och Fusion rakhyvlarna som ger en garanterat lyxigare rakning och gör sig betydligt snyggare i badrummet.

Edwin Jagger anses vara en av de främsta tillverkarna i världen av utsökta design-rakhyvlar och tillbehör för rakning. Genom att välja endast de finaste materialen och kombinera de med hantverkarens gamla kunskaper och branschledande tillverkningsprocesser. På så vis producerar Edwin Jagger en oöverträffad kollektion av klassiska och moderna rakhyvlar. Med hjälp av Gillette Fusion, Mach3 och traditionella dubbelsidiga rakblad skapar Edwin Jagger rakhyvlar som tillfredsställer alla kräsna våtarakares önskemål. Köp din Edwin Jagger rakhyvel på Glamazon i dag och ta din rakning till en ny nivå.