Edwin Jagger Rakborste

Äkta grävlingshår och snygg design gör det roligt att ta en rakborste från Edwin Jagger från badrumshyllan. De handgjorda rakborstarna lyfter skäggstråna och fördelar ett skönt lödder som gör det lätt att raka sig.

Köp din Edwin Jagger rakborste på Glamazon

Att använda en Edwin Jagger rakborste är en lyxig känsla vid klassisk våtrakning. Rakborsten hjälper till att lyfta skäggstråna för en smidigare och mer hudnära rakning, samtidigt som den ger en lättare exfoliering och massage till huden. Genom att köpa en Edwin Jagger rakborste av hög kvalitet gör du din rakning till ett trevligt ögonblick. Vi erbjuder rakborstar med flera olika former på handtag och kvalitetsnivåer så att du enkelt kan hitta en Edwin Jagger rakborste hos oss på Glamazon som passar just din stil. Borstarna är fyllda med grävlingshår och finns i fyra kvalitetsnivåer: Silvertip badger, Super badger, Best badger och Pure badger. Du kan även köpa Edwin Jagger rakborste fylld med handgraderad syntetfiber av högsta kvalitet.

Edwin Jaggers intensiva insatser inom forskning och utveckling har gjort det möjligt för dem att gå vidare från den tvåhundra år gamla metoden att använda naturligt grävlingshår. Edwin Jagger erbjuder i sitt sortiment exklusivt utvecklade syntetfiber borstar med prestanda som den traditionella grävlings rakborsten på alla vis. En syntetfiberfylld Edwin Jagger rakborste håller framgångsrikt stora mängder varmt vatten och ger, i kombination med en rakkräm eller raktvål av god kvalitet, ett rikt krämigt raklödder. Med den cirkulära löddrande rörelsen lyfter den avsmalnande spetsen på varje syntetfiber upp upp skäggstråna, rengör och masserar ansiktet försiktigt under förberedelserna för en bekväm rakning. Om du använder en rakborste i den dagliga rakningsrutinen kommer du att höja kvaliteten på din rakning och förbättra ansiktshudens utseende och mjukhet. Att köpa en Edwin Jagger rakborste från oss på Glamazon är en investering i dig själv.