Dr. Lipp - Naturens Bästa Återfuktare

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips är ett 100% naturligt SOS-balsam utan smak och doft med många användningsområden. Från början framtagen som en effektiv bröstvårtssalva för ammande mammor för att lindra såriga bröstvårtor vid amning, men fungerar även på mindre hudirritationer och som vårdande läppglans.

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips innehåller 100% ren lanolin

Mirakelbalsamet är 100% ekologiskt och innehåller 100% ultra rent medicinskt klassat lanolin. Endast det bästa är bra nog. Lanolinet i Dr. Lipp Original Nipple Balm är framtaget från naturlig fårull av australiensiska får, där ullen är renad från alla orenheter, dofter och smaker för att skapa Dr. Lipps medicinskt klassade lanolin. Så rent och effektivt att det är lämpligt för läkemedelsindustrin.

SOS-balsam för hela familjen

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips innehåller endast naturligt rent lanolin och har inga tillsatta ämnen, varken alkohol, parabener, sodium laureth sulfat, petroleum, färgämnen eller parfym och är inte testad på djur. Kan användas av män och kvinnor och hela familjen, från nyfödd. Ekocertifierad av Ecocert som är det mest tillförlitliga certifieringsorganet för organiska och naturligt producerade produkter. Dr. Lipp är hypoallergent, har irritations-motverkande egenskaper och bakteriehämmande effekt som hindrar bakterier från att få fäste på huden. Kliniska tester har visat att lanolinet som används i detta mirakelbalsam är ett av de absolut säkraste som finns på marknaden idag. Allergirisken är imponerande mindre än 0.0006%. Fungerar som en barriär som behåller fukten i huden men låter samtidigt huden andas. Dr. Lipp är en av naturens bästa återfuktare. Kliniskt bevisad effekt. Vetenskapliga tester har visat att Original Nipple Balm for Lips reducerar skrovlig hud med upp till 40% på en timme. Anses av dermatologer och forskare vara ett av de säkraste sätten att ta hand om din hud. Dr. Lipp er ett extremt mångsidigt och effektivt SOS-balsam med flera användningsområden. Ett rent hypoallergent naturligt mirakelbalsam med en ultra tjock, återfuktande och närande formula som håller i timmar.

Bröstvårtssalva

En bröstvårtssalva hyllad av barnmorskor världen över. Använd Dr. Lipp för att smörja in såriga bröstvårtor, och bröstvårtssalvan behöver inte torkas bort före amning. Fungerar även bra på blöjeksem.

Skadad hud

Hyllad av dermatologer världen över. Skyndar på läkeprocessen i hudens naturliga barriärfunktioner på det mest naturliga sättet. Återfuktar extremt torra hudområden och skrovlig hud. Hjälper till att lugna hud som är irriterad, solbränd, flagnande och sprucken. Rekommenderas för personer med eksem. Fungerar även på mindre sår och klåda.

Torr hud

Torr hud är hud som lider brist på lipider. Lipiderna i lanolin är så lika hudens naturliga oljor att de enkelt tränger igenom och absorberas djupt ner i huden för att ge en vacker, smidig och hälsosam hud. Dr. Lipp fungerar utmärkt på alla typer av torr hud över hela kroppen och gör den mjuk och len. Använd på nariga läppar, händer, knogar, fötter, armbågar, knän, för att vårda torra naglar, spruckna nagelband, röda näsor och ansiktet. Reducerar fina linjer under ögonen.

Make-up

Dr. Lipp är ett multifunktionellt måste i din sminkväska älskad av make-up artister och en favorit inom modevärlden. Använd det ultimata skönhets balsamet som läpprimer för att hindra att läppstiftet flyter ut, eller som ett långvarigt läppglans för vackra glansiga läppar varje dag. Ha alltid en tub i handväskan. Fungerar även som ett läppbalsam, smörj in läpparna med Dr. Lipp innan du går och lägger dig, så sitter det fortfarande kvar på morgonen. Den passar även bra som highlighter på kinderna, som primer på torr hud innan du applicerar foundation för en jämnare hudton och för att blanda pigment. Det tämjer effektivt buskiga ögonbryn, ger ögonlocken lyster, får lösglitter att fästa på ögonlocken, återfuktar kluvna hårtoppar och ögonfransar, samt är en intensiv ansiktsmask för natten.