Bulldog Rakning

Bulldog Natural Skincare är stilbildande inom manlig grooming och de naturliga produkterna för våtrakning är inget undantag. Här hittar du alla prisvärda produkter till din rakning från Bulldog Original som ser till att rakhyveln får bra glid och vårdar huden både under och efter rakningen. Deras rengöring, rakkräm, gel, tvål, aftershave och verktyg kan alla användas var för sig och kombineras för optimal rakning med bra resultat. Köp naturliga produkter för rakning från Bulldog i dag och lägg grunden för ett perfekt resultat.

Bulldog Rakning för varje hudtyp

Bulldog har designat en serie produkter för rakning som gör det möjligt för varje individ att välja en produkt som passar sin egen stubb och önskemål. Här hos oss på Glamazon hittar du hela utbudet från Bulldog Skincare for Men som är speciellt skapat för rakning.

Varumärket erbjuder ett högkvalitativt sortiment av naturliga rakningsprodukter som hjälper dig att uppnå den perfekta, nära och bekväma rakningen varje gång. Serien innehåller produkter som är speciellt formulerade för varje hudtyp och hela sortimentet är utmärkt för alla att använda.

Vilka produkter för Bulldog rakning ska jag köpa?

Bulldog erbjuder en komplett linje för rakning utformade för att ta hand om huden. Du kan välja mellan deras klassiska Original serie eller våtrakningsprodukter framtagna för känslig hud.

Du kan köpa allt från förberedande rakolja, mjukgörande rakkräm, transparent rakgel och återfuktande aftershave balm till bambu rakhyvel och borste. Det finns även traditionell raktvål med tillhörande skål att matcha din hyvel och rakborste med.

För att göra det lättare för dig att veta vilka produkter för Bulldog rakning du ska köpa så har vi testat och recenserat några av våra favoriter. Du kan bland annat lästa i vår Bulldog Original Shave Cream Recension varför denna rakkräm är perfekt att köpa för nybörjare på våtrakning som ska göra sitt livs första rakningar med hyvel. Och varför den fungerar så bra för rakning av ben och bröst.

Bulldog rakning i fyra enkla steg.

Steg 1: Bulldog Original Face Wash - Börja med att tvätta ditt ansikte med varmt vatten och ansiktsrengöring. Detta mjukar upp dina hårstrån på huden, vilket gör dem mindre grova och därför lättare att raka bort.

Steg 2: Bulldog Shave Cream - Ta en liten mängd rakkräm och massera den i ansiktshåret. Se till att du täcker alla områden där du ska raka dig för att skydda din hud.

Steg 3: Rakning - Använd din rakhyvel för att få en nära och bekväm rakning, ta bort allt stubb- och ansiktshår som du inte vill ha.

Steg 4: Bulldog Aftershave Balm - Följ upp genom att torka ansiktet och applicera sedan en liten mängd after shave balm och fuktkräm. Detta skyddar huden och lugnar den mot irritation från din rakning.