Lika delar söt som farlig

2016-10-30
Police Damdoft I varje människa finns en ljuv och vän sida, och likaså en mystisk och farlig. Visst har vi alla någon gång upplevt att vi har en inre djävul och en inre ängel, sittandes på varsin axel. Ibland balanserar de varandra perfekt och ibland bryter de ut i gräl. I Police To Be Rose Blossom möter det ljuva det farliga och kombinationen är magisk. Fräscha citrusfrukter kompletteras av förföriska undertoner av jasmin och lakrits. Tillsammans tar de fram våra olika sidor på precis rätt sätt.

Police To Be Rose Blossom

Koncept och design

I To Be Rose Blossom tolkar Police två av modevärldens stora favoriter; rosor och döskallar. Varje vår syns rosor och andra blommor på de stora modehusens catwalks och varje höst ser vi coola döskallemönster. Tillsammans utgör motiven också bland de mest populära inom tatueringskulturen. Det är lätt att förstå varför. Rosorna representerar vår väna sida, glädje och sprudlande livslust, medan döskallen står för evighet, mystik och förändring. Den är förstås också vår farliga sidas representant. Dessa element gör kombinationen av rosor och döskallar kraftfull och fängslande. To Be Rose Blossom har givits en lyxig design i form av en döskalle i lila, en färg som precis som formen osar av mystik och elegans. Den svarta spetsrosen ger designen en feminin touch och höjer känslan av förförisk lyx ytterligare. Det här är en doft skapad för dig, den orädda kvinnan som själv skapar det liv du vill ha. Den är gjord för att kunna förgylla dina och din omgivnings dagar med en frisk doft med mycket djup året om. Utan att på något vis ta över gör detta koncentrat av lyxkänsla att du utmärker dig precis så som du vill.

Doft

Police To Be Rose Blossom är parfymen för den moderna kvinnan. För dig som gör som du vill och som för längesedan brutit dig loss från konventionella normer. Med lika delar intelligens och lekfullhet tar du dig an livet och väljer själv hur du vill utforma just ditt drömliv. Parfymens fräscha toppnoten utgörs av en härlig mix av citrusnoter från solmogna mandariner och sprudlande fruktiga noter av päron. Huvudnoten är en förförisk bukett av indisk jasmin, gardenia och heliotrop, som värms upp av de friska, men samtidigt mystiska, tonerna av lakrits. I basen finner vi färskt trä, vanilj, bärnsten och mysk, en spännande och söt essens som ger To Be Rose Blossom dess sensuella karaktär.

Parfymen tillhör blomfamiljen, den bland kvinnor mest populära av de sju doftfamiljerna. De unika tonerna gör kompositionen helt unik. Kombinationen av det sensuellt söta och det fräscht fruktiga gör att du kommer att fascinera och trollbinda alla i din närhet.

Klicka här för att komma till Police

2018-06-14

#Trendar: Frisyren Tiger Eye Hair

Hårvård Bli trendigast i sommar med den här frisyren! Vi vill tro att vi är först ute med heta trender (Vilket febrila push-notiser på Instagram hjälper oss med) men faktum är att Tiger Eye Hair först nådde vår radar för lite över ett år sedan - Men den har dröjt med att verkligen slå igen fram tills nu. Här är precis allt du behöver veta!
2018-06-05

Travel Guide - För en bättre start på resan

Livsstil Ska du iväg och resa? Grattis! Men oavsett om du ska resa mot varmare breddgrader, med arbetet eller på en storstadsweekend så är det alltid klurigt med packningen. I den här guiden går vi därför igenom allt från de olika flygbolagens regler för hur mycket en passagerare får ta med sig, till hur man packar resväskan på ett smart sätt.
2018-05-16

Sommarnaglar med Deborah Lippmann Hyper Vibes

Nagellack Deborahlippmann Nu när solen tittat fram och semestern inte är så långt borta, kommer Deborah Lippmann Hyper Vibes. En sommarkollektion Gel Lab nagellack med fem nyanser som tar oss tillbaka till 1980-talet.