Lika delar söt som farlig

2016-10-30
Police Damdoft I varje människa finns en ljuv och vän sida, och likaså en mystisk och farlig. Visst har vi alla någon gång upplevt att vi har en inre djävul och en inre ängel, sittandes på varsin axel. Ibland balanserar de varandra perfekt och ibland bryter de ut i gräl. I Police To Be Rose Blossom möter det ljuva det farliga och kombinationen är magisk. Fräscha citrusfrukter kompletteras av förföriska undertoner av jasmin och lakrits. Tillsammans tar de fram våra olika sidor på precis rätt sätt.

Police To Be Rose Blossom

Koncept och design

I To Be Rose Blossom tolkar Police två av modevärldens stora favoriter; rosor och döskallar. Varje vår syns rosor och andra blommor på de stora modehusens catwalks och varje höst ser vi coola döskallemönster. Tillsammans utgör motiven också bland de mest populära inom tatueringskulturen. Det är lätt att förstå varför. Rosorna representerar vår väna sida, glädje och sprudlande livslust, medan döskallen står för evighet, mystik och förändring. Den är förstås också vår farliga sidas representant. Dessa element gör kombinationen av rosor och döskallar kraftfull och fängslande. To Be Rose Blossom har givits en lyxig design i form av en döskalle i lila, en färg som precis som formen osar av mystik och elegans. Den svarta spetsrosen ger designen en feminin touch och höjer känslan av förförisk lyx ytterligare. Det här är en doft skapad för dig, den orädda kvinnan som själv skapar det liv du vill ha. Den är gjord för att kunna förgylla dina och din omgivnings dagar med en frisk doft med mycket djup året om. Utan att på något vis ta över gör detta koncentrat av lyxkänsla att du utmärker dig precis så som du vill.

Doft

Police To Be Rose Blossom är parfymen för den moderna kvinnan. För dig som gör som du vill och som för längesedan brutit dig loss från konventionella normer. Med lika delar intelligens och lekfullhet tar du dig an livet och väljer själv hur du vill utforma just ditt drömliv. Parfymens fräscha toppnoten utgörs av en härlig mix av citrusnoter från solmogna mandariner och sprudlande fruktiga noter av päron. Huvudnoten är en förförisk bukett av indisk jasmin, gardenia och heliotrop, som värms upp av de friska, men samtidigt mystiska, tonerna av lakrits. I basen finner vi färskt trä, vanilj, bärnsten och mysk, en spännande och söt essens som ger To Be Rose Blossom dess sensuella karaktär.

Parfymen tillhör blomfamiljen, den bland kvinnor mest populära av de sju doftfamiljerna. De unika tonerna gör kompositionen helt unik. Kombinationen av det sensuellt söta och det fräscht fruktiga gör att du kommer att fascinera och trollbinda alla i din närhet.

Klicka här för att komma till Police

2017-11-16

6 anledningar till att använda skäggolja

Skäggolja Skäggvård Skägg Vi ser fler skäggiga män på arbetsplatserna i dag än någonsin tidigare, särskilt på de jobb där man förr kunde förvänta sig hitta slätrakade affärsmän i kostym. Den manliga modeindustrin som tidigare bestod av tvålfagra pojkar, är nu fylld med robusta män med skägg i alla former och storlekar. Att komma till jobbet orakad behöver inte längre vara något negativt, utan kan snarare vara något som får dig att framstå som medveten om dig själv. Men det räcker ofta inte med att bara låta ansiktshåret växa vilt och hoppas på ett bra slutresultat - för de flesta av oss dödliga krävs noggrann skäggvård med rätt produkter för att uppnå det perfekta resultatet.
2017-05-18

Sommarens trend - jobba med kontraster i sminklådan

Nouba Makeup Smink I stort sett alla stilar bygger på kontrasten mellan olika färger, material eller grafiska mönster. Det gäller inte minst när det kommer till att sminka sig. Det har det italienska kosmetikmärket Nouba tagit fasta på i sin sommarkollektion Unconventional Glam, som är en hyllning till kontrasten mellan glamoröst och jordnära.
2017-03-14

Känn dig maktfull med de perfekta läpparna

Nouba Läppstift Smink Nouba’s läppstiftslinje är väldigt uppskattad och efterfrågad på marknaden. Med fulltäckande resultat redan från första lagret man stryker på, kan man vara säker på att läppstiftet håller i timmar och att man inte kommer att fläcka allt läpparna snuddar vid. Ett kyss- och drickvänligt läppstift skulle man kunna säga. Nouba Rouge Bijou Lipstick är ett av märkets fantastiska produkter som snabbt blivit en flickas bästa vän.