Keep it fresh: 7 tips om hur män håller sig fräscha i sommar

2018-06-26
Grooming Tipsen och groomingprodukterna som gör dig redo för solen och sommaren!

Halleluljah! Nu är sommaren äntligen här. Efter månader av mörker, kyla, regn och snö så vaknar vi från vår djupa vinterdvala och möter något vi suktat efter länge, värme. Men med värmen kommer ökade påfrestningar. Vem vill egentligen slösa årets bästa månader på obekväma svettningar, dåliga hårdagar och röda brännor?

7 tips om hur män håller sig fräscha i sommar

Här kommer 7 tips som hjälper dig att få resten av sommaren fylld med solkyssta minnen och glädje!

1. Skydda huden

Undvik den klassiska charterbrännan och acceptera att en kamp mot solen är en strid du helt enkelt inte kan vinna. En bra solskyddskräm är ett måste - Även om du planerar att spendera sommaren i Sverige!

Hawaiian Tropic Island Sport Sun Protection Spray SPF 30

2. Använd After Sun

En bra After Sun hjälper huden att läka och gör så att brännan blir jämnare och håller längre - Det här hjälper dig att se till så att all tid i solen verkligen ger ett fräscht resultat!

Hawaiian Tropic After Sun Cooling Aloe Gel

3. Styla håret rätt!

Det finns ingen tid på året då det är mer lägligt att alltid låta frisyren vara på sitt A-game som på sommaren. Ett riktigt fräscht och snyggt tips (speciellt på sommaren) är en naturlig hårstyling som du får till genom att använda saltspray som du sprayar på blött hår och sedan fönar - För att sedan applicera ett lätt hårvax som ger än mer lyster och stadga.

Lernberger Stafsing Mr Saltwater Spray

Lernberger Stafsing Mr Soft Wax

4. Återfukta ansiktet

Att ge ansiktet näring med en ansiktskräm efter att man glassat i solen är a och o. Det gör att ansiktet inte blir rött lika länge om man varit ute för länge och gör så att brännan håller i sig längre.

Recipe for men Facial Moisturizer

5. Använd rätt deo

Solen kan bringa både det bästa och det sämsta i oss. Kraftiga svettningar under mötet, på intervjun eller under flygresan tillhör helt klart bland de sämre. Som tur är så är det lätt att förhindra med en högpresterande deo mot just svett.

Baldessarini Nautic Spirit Deodorant Stick

6. Ge håret mer näring!

Solens varma strålar, havets salta svalka och sand är allt väldigt härligt, men medför stora påfrestningar för håret. Men genom ett vitaminberikat schampo så kan du säga goodbye till bad hair days!

Truefitt & Hill Moisturising Vitamin E Shampoo

7. Trimma håret själv

Finns det något fräschare på sommaren än att alltid ha ständigt trimmade sidor och bakhuvud? Med en hair clipper är det inte ens svårt att få till och vi slipper springa till frisören eller barberaren varannan vecka bara för att få en enklare trimning!

/herr/harvard/hartrimmers/babyliss-for-men-pro-45-hair-clipper-p1006e

2018-08-16

Så får du solbrännan att hålla länge

Hudvård Solkysst och fin men tillbaka från semestern? Glamazon listar hur du får solbrännan att hålla länge!
2018-07-12

Sommarens hud & hårvård för män: Essentials från Glamazon

Grooming Premiumprodukterna inom hudvård och hårvård för män fortsätter att explodera med nya produkter. Oavsett om det är ansiktskräm, balsam eller något som ser ger liv till trötta ögon så finns det grooming som löser alla mäns skönhetsproblem. När paketeringen av produkterna dessutom steppat upp, så är de även schyssta accessoarer för badrummet.
2018-06-26

Keep it fresh: 7 tips om hur män håller sig fräscha i sommar

Grooming Tipsen och groomingprodukterna som gör dig redo för solen och sommaren!