Känn dig maktfull med de perfekta läpparna

2017-03-14
Nouba Läppstift Smink Nouba’s läppstiftslinje är väldigt uppskattad och efterfrågad på marknaden. Med fulltäckande resultat redan från första lagret man stryker på, kan man vara säker på att läppstiftet håller i timmar och att man inte kommer att fläcka allt läpparna snuddar vid. Ett kyss- och drickvänligt läppstift skulle man kunna säga. Nouba Rouge Bijou Lipstick är ett av märkets fantastiska produkter som snabbt blivit en flickas bästa vän.

Mjuk som sammet

När du applicerar, får du sammetslena läppar tack vare dess återfuktande och intensiva egenskaper. Mjukt, lent och fullt täckande målar det dina läppar i unika nyanser som erbjuder dig en maktfull, romantisk eller utmanande look för en imponerande bild av dig själv. Det bästa är att du inte behöver oroa dig för att behöva dutta på mer färg så fort du kommit ut på gatan. Med vårdande ingredienser som Vitamin C och E förskönas dina läppar konstant och du behåller den ungdomliga elasticiteten. Om du är allergisk eller har väldigt känslig hy, så är denna produkt ett utmärkt val för just dig. Den är dermatologiskt testad, hypoallergen och parfymfri.

Både snyggt och praktiskt

Förutom att formulan tillhandahåller långvarig komfort, så erbjuder även etuiet praktisk hjälp. Med en liten spegel på sidan av korken kan du snabbt och lätt dutta på lite extra färg när det behövs. Detta kan vara väldigt bra att ha till hands om man finner sig i en situation då man inte kan, eller helst inte vill ta sig till damrummet bara för att bättra på sminket. Du kanske vill sätta på ett nytt lager innan kontorsmötet börjar. Kanske innan du blir med på foto. Eller även då du kanske sitter och just börjat en spännande konversation med killen bredvid. Det är då inte tid att sticka i väg för att pudra näsan, han kanske inte är där när du kommer tillbaka. Ta istället fram ditt superläppstift med den lilla spegeln och försäkra dig om att dina läppar ser perfekta ut.

Nouba Rouge Bijou Lipstick

Klicka här för att komma till Nouba’s läppstift

2018-05-16

Sommarnaglar med Deborah Lippmann Hyper Vibes

Nagellack Deborahlippmann Nu när solen tittat fram och semestern inte är så långt borta, kommer Deborah Lippmann Hyper Vibes. En sommarkollektion Gel Lab nagellack med fem nyanser som tar oss tillbaka till 1980-talet.
2018-05-10

Hårprodukter inspirerade av hudvård

Hårvård Skönhetshuset Lernberger Stafsing introducerar nu serien Pharmacy, ett produktsortiment inspirerad av hudvård som lugnar och återfuktar en torr, spänd hårbotten. Serien innehåller två schampo, ett hårserum och en hårtablett.
2018-05-03

Morsdag tips 5 presenter under 300 kronor hon kommer älska

Morsdag Present Dam Plötsligt slår det en… Det är morsdag snart! Men vad ska jag köpa?! Du kan vara lugn. Vi har tipsen som kommer att göra världens bästa mamma riktigt glad!