Skäggtvätt

Tvättar skägget gör de flesta män flera gånger i veckan, därför blir det extra viktigt att använda en produkt som är anpassad till ansiktshåret. En skäggtvätt är speciellt framtagen för skägghår, och torkar inte ut huden i ansiktet så som vanligt schampo gör. Köp din skäggtvätt snabbt och tryggt hos oss.

BRA SKÄGGTVÄTT FÖR ALLA ANSIKTSHÅR OCH BEHOV

Skäggtvätt är det bästa verktyget för att rengöra ansiktshåret och hålla huden under i absolut tip top skick. Genom att blöta ditt skägg och sedan varsamt massera in skäggtvätt i ansiktshår och huden under så rengör du och tillför skägget och huden välbehövlig fukt och viktiga ämnen. När ansiktshåret sedan sköljs ur grundligt avlägsnas hudlager, oljor, smuts och annat oönskat som hindrar skägget från att uppnå styrka och lyster. För att få bästa effekt av din skäggtvätt så komplettera ditt skäggschampo med ett vårdande skäggbalsam. Hos oss på Glamazon hittar du bra skäggtvätt för alla ansiktshår och behov från de bästa varumärkena som Percy Nobleman, Edwin Jagger, Bulldog och Recipe for men med flera.

Skäggtvätt är hemligheten för att få snyggare skägg

En bra skäggtvätt är hemligheten för att få snyggare skägg än grannen. Ansiktshår är helt klart en del av många mäns personlighet och stil, men skägget är också i solen, på gymmet, på jobbet, med under alla måltiderna och i slutändan behöver det vård. Skägget skiljer sig från håret uppe på huvudet och att rengöra ansiktshåret med schampo som är utformat för hår och hårbotten tvättar bort för mycket av skäggets naturliga oljor och lämnar det torrare än Sahara öknen. Istället är en kvalitets skäggtvätt att föredra. De är i regel formulerade utan hårda rengöringsmedel och försedda med mjuka ytaktiva ingredienser som tvättar bort smuts utan att torka ut eller skada ditt skägg.