VISAR 1-48 (188)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Skäggvård

Bra skäggvård gör underverk för ditt skägg. Hos oss på Glamazon köper du de bästa skäggprodukterna som hjälper dig till ett välvårdat och snyggt ansiktshår. Skägg tillhör den kategori hår som kallas borsthår, dit även ögonfransar och ögonbryn räknas. Det är, till skillnad från håret uppe på huvudet, förhållandevis torrt och grovt, och därför behövs det bra skäggprodukter för att ge ansiktshåret fukt, kärlek och omtanke. Här på Glamazon hittar du ett noga utvalt sortiment med bra skägg produkter som hjälper dig till ett välvårdat och snyggt resultat. Beställ drömskägget här hos oss redan i dag.

Bra skäggprodukter för välvårdat och snyggt skägg

Har du redan skägg eller går i tankarna på att börja odla, då bör du avsätta tid för bra skäggvård och ge ansiktshåret rätt förutsättningar att bli starkt, välvårdat och snyggt. Här får du därför våra bästa Glamazon tips på vilka bra skäggprodukter du behöver för din dagliga skäggvård så att både ansiktshåret och huden under får den uppmärksamhet, fukt och näring de förtjänar.

1. Skäggolja är superhjälten bland skäggprodukter

Det kan sägas hur många gånger som helst. Skäggolja är en av de viktigaste produkterna inom skäggvård. Varför? Jo för att den är superhjälten bland skägg produkter när det kommer till att ge ansiktshåret rikligt med fukt och hjälper skägget se friskt, snyggt och välmående ut. Att tillämpa olja i den dagliga skäggvården är enkelt. Massera bara in den i hela skägget, från rot till topp för att få maximal effekt.

2. Balm för skäggvård på språng

Skäggbalm även kallad beard balm är den populäraste produkten inom skäggvård i Nordamerika. Den ger samma återfuktande effekt till ansiktshåret som olja, och tillämpas likadant. En balm ger lätt stadga, vilket gör att du kan forma skägget, samt att den hjälper huden bli mjukare och mindre kliande. Fördelen med en beard balm är att du alltid kan ha den med dig för bra skäggvård på språng. Att använda olja eller skäggbalm handlar mer om tycke och smak och vad du föredrar. Vi på Glamazon rekommenderar om du har ett skägg på längre än fyra centimeter att du först använder olja och sedan lite balm för volym och styrsel. Avsluta med att borsta igenom skägget. Resultatet blir riktigt snyggt.

3, Rätt rengöring för bättre skäggvård

Nycken till ett välvårdat och snyggt skägg, är att rengöra ansiktshåret med skäggschampo. Det är tyvärr mycket förekommande att många använder vanligt hårschampo eller duschgel för rengöring i sin dagliga skäggvård. Detta gillar inte skägget eftersom det tillhör kategorin borsthår och är i regel torrare och grövre än vanligt hår. Ett skäggschampo är mycket snällare mot både hud och ansiktshår. Det bör användas en till två gånger i veckan för att få bästa skäggvården och maximera effekten av de efterföljande skäggprodukterna i din rutin.

4. Inkludera balsam i din skäggvårdsrutin

Skäggbalsam ska inte förväxlas med beard balm utan är skäggprodukten som kommer efter rengöringen av ansiktshåret. Om du vill ha ett snyggt skägg, så är är detta en viktig del av din regelbundna skäggvård. Skäggbalsam hjälper till att eliminera frissighet, återfukta och ersätta fuktförlusten som uppkommit efter rengöringen och säkerställa att skägget förblir starkt och friskt. Inkludera ett balsam i skäggvårdsrutinen en till två gånger i veckan för mjukt, bekvämt och snyggt ansiktshår och ge de efterföljande skäggprodukterna rätt förutsättningar.

5. Bra verktyg för skäggvård

Kam eller borste är bland de viktigaste verktygen för att ta hand om och styla skägget. Vi rekommenderar att du använder en skäggborste i samband med applicering av skäggolja eller balm för att fördela och få in ditt val av skägg produkter hela vägen ner till huden. En bra skäggborste eller kam används för att reda ut tovor och för att få till formen på skägget. En skäggborste med lite styvare naturbort ger även huden en lättare peeling.

Bra skägg produkter för skäggvård hos Glamazon

Vi på Glamazon lever och andas skäggvård, nästan bokstavligen. Varje dag ser vi till att skäggälskare runt om i Sverige får tillgång till riktigt bra skäggprodukter och har gjort det sedan vi grundades i början på 2000-talet. Vi prövar alla skägg produkter själva och var först i vårt avlånga rike med att erbjuda och leverera skäggprodukter från Edwin Jagger, Oil Can Grooming, Musgo Real och Percy Nobelman med flera. Om du ser en man, med riktigt snyggt skägg ute på stan så vet du att han antagligen är en Glamazon och troligtvis köper han sina skägg produkter för skäggvård här hos oss likt tusentals andra män. Och om du vill ha snyggare skägg än grannen lägg din beställning redan i dag för att komma i gång med bra skäggvård som det ska vara. Ha dock i tanken att chansen är stor att din granne även han är en Glamazon och att det kan bli en hård kamp om vem som har snyggaste skägget i kvarteret. Vi finns för dig och ditt skägg. Välkommen!