VISAR 1-48 (548)1 2 3 ... 12 Sista 100 per sida

Rakning

Hos oss på Glamazon hittar du allt för att du ska lyckas med din rakning. Vare sig du vill raka dig med kniv eller med hyvel har vi rätt produkter just för dig. Förutom klassiska rakblad och fluffiga skum har vi också vårdande produkter som hjälper dig om olyckan är framme. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs, vi har produkter för rakning som passar alla nivåer.

Vilka produkter för rakning passar dig?

Vi har alla våra egna preferenser när det kommer till rakning. Det finns flera olika modeller på knivar, hyvlar, borstar och krämer att använda sig av beroende på hur du ska raka dig, vilken hudtyp du har och vad för slags produkter du föredrar att använda. Vi på Glamazon ser till att du har ett brett utbud av klassiska rakprodukter att välja mellan och kombinera för att du ska få den där lyxiga barberar känslan hemma och ett perfekt resultat, varje gång!

Vilka produkter du behöver för att ta dig från start till mål beror på hur ditt skägg växer och din hudtyp. Med tanke på att alla män rakar sig ungefär 20 000 gånger under sitt liv så är det värt att göra sin dagliga rakning till en uppskattad konstform att se fram emot varje dag. Att använda sig av en säkerhetshyvel är tillexempel ett manligt, smidigt och billigt sätt att raka sig. I vårt sortiment hittar du både tunga, gedigna dubbelbladshyvlar och handgjorda rakhyvlar med utbytbara rakblad som tål att visas upp på badrumshyllan. Tänk på att använda en bra rakkräm, tvål eller gel när du rakar dig för att skydda huden och bevara fukten i den, samtidigt som fukten från ditt val av produkt hjälper till att öka glidytan och minska risken för skärsår. Föredrar du istället en riktig klassisk rakkniv eller en med utbytbara blad hittar du självklart det också i vårt stora sortiment. Ta gärna en varm dusch innan du rakar dig eftersom ånga och vatten gör rakningen mer skonsam mot huden samt minimerar risken för irritation och inåtväxande hårstrån. Avsluta med att klappa huden torr och applicera rakvatten för att stänga porerna. Stryk sedan på en lugnande fuktkräm eller aftershave anpassad för din hudtyp.

Det finns även en mängd tillbehör som gör halva jobbet åt dig och ser till att rutinen blir något extra så så du kan raka dig som en barberare. En rakborste med grävlingshår, naturborst eller syntet är bra att ha för att lyfta skäggstråna och få det perfekta löddret. En rakskål är ett bra komplement tillsammans med rakborsten, vi har både varianter i porslin och metall som hjälper dig få till ett bra lödder. Du hittar även ett brett sortiment av vårdande produkter som lugnar och vårdar huden i ansiktet efter rakning. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig anrika varumärken som Truefitt & Hill, Edwin Jagger och Claus Porto tillsammans med moderna uppstickare som tillexempel Bulldog, Recipe for men och Nõberu of Sweden. Beställ dina rakprodukter online, smidigt hos oss. Vi erbjuder enkel betalning med Swish, kort eller avgiftsfri faktura med upp till 60 dagars betaltid. Leveransen har du blixtsnabbt. Varmt välkommen.