VISAR 1-48 (82)1 2 Sista 100 per sida

Fast Tvål

I denna avdelning hittar du fast tvål för män, som kommer i många olika former och med flera väldoftande och vårdande egenskaper. Botanisera i hela vårt sortiment av fasta tvålar och hitta en som passar bäst för dig. Vi har tvålar från bland annat kända märken som Claus Porto, Musgo Real, Truefitt & Hill med flera. Tack vare de snabba och trygga leveranser som vi använder oss av kommer du aldrig att behöva vänta länge på dina varor. Köp klassisk fast tvål för män online hos oss.

Fast tvål för män

En fast tvål för män med manlig doft eller naturligt doftfri, med eller utan peelingeffekt, rund, oval eller fyrkantig? Kanske reptvål, soap on a rope eller tvål på snöre för dusch och bad? Vare sig hudtyp eller vilken modell du på jakt efter att köpa, så har vi på Glamazon något för alla. I vårt stora handplockade sortiment av fasta tvålar för män finner du många klassiska modeller som kan användas till både kroppen och händerna. Här kan du köpa naturlig och traditionell fast tvål herr som är trippelmald och förädlad enligt 1800-talets tillverkningssätt för att ge ett generösare, mjukare och krämigare lödder. Letar du efter en fast tvål för torr hud som är vårdande, återfuktande och samtidigt antiseptisk rekommenderar vi att titta på nån av alla våra väldoftande Claus Porto tvålar innehållande fuktgivande pistagesmör.

Skonsam fast tvål för män med exklusiva dofter

En väldoftande och exklusiv fast tvål för män har inte bara en funktionell och praktisk egenskap i våra badrum, utan den är även dekorativ, lyxig och tilltalande som inredningsdetalj. Här på Glamazon finner du ett noga utvalt och handplockat sortiment av lyxig fast tvål till kroppen och händerna med exklusiva herrdofter från klassiska varumärken som har hundratals år av erfarenhet när det kommer till tillverkning av tvål och vad män vill ha. Titta runt i vårt breda utbud av skonsam fast tvål för torr hud med uppskattade dofter, och hitta just din manliga favorit komposition. Många av våra klassiska fasta tvålar herr kommer även i lyxiga förpackningar som är en uppskattad present.

Klassisk hudrengöring med fast tvål på snöre

Varje dag utsätts vår hud och händer för stora prövning och vid kontakt med vatten blir huden lätt uttorkad. Det är därför viktigt att du tvättar och rengör kropp och händer med skonsam och mild fast tvål för män som inte torkar ut din hy. Vill du ta klassisk hudrengöring till en ny nivå så pröva att tvätta dig med en traditionell reptvål. De gör sig perfekt i uteduschen, på gymmet, sommarsugen, bryggan, segelbåten eller i badet. En Musgo Real tvål på snöre förhöjer hela känslan av lyx med sina fantastiska dofter. En reptvål eller soap on a rope som den även kallas passar mycket bra att hänga i badrummet och är behaglig att använda.

En fast tvål på snöre är mycket praktisk att tvätta sig med. Du vet säkert redan hur hal och slirig en våt tvål kan bli när den används i badet eller duschen, men med en klassisk tvål på rep så trär man bara snöret om handleden så inte den hala och våta tvålen far sin väg medan man tvättar kroppen. Med en fast tvål med snöre behöver man inte hålla i sin sliriga, våta reptvål och minskar på så sätt även risken för förargliga halkolyckor. Det är även behändigt med en traditionell fast tvål på rep då den går att hänga upp på tork i duschen eller på valfri krok där man vill ha den när tvålen inte används. En klassisk reptvål för män är även dekorativ och tillför det där lilla extra i vardagen.

På Glamazon handlar du alltid enkelt och tryggt med snabb leverans. Köper du fast tvål herr för över 489 kr så är det även fraktfri leverans.