Claus Porto

Claus Porto

Claus Porto

Claus Porto är ett tyskt-portugisiskt skönhets- och dofthus. Varumärkets exklusiva hantverk av tvål, doft och skönhetsprodukter började produceras i hemstaden Porto redan år 1887 av tyskarna Ferdinand Claus och Georges Schweder.

Varumärket gjorde sig snabbt ett namn genom att framställa handgjorda tvålar infuserad med dofter och ingredienser från Portugals idylliska provinser. Varje enskild produkt paketeras omsorgsfullt och för hand i vackra illustrationer.

Claus Porto Tvål

130 år senare. Genom krig och välstånd. Fortsätter det högklassiga sortimentet att traditionsenligt framställas med mekaniska medel i fabriken som alltjämt ligger belägen i hemstaden Porto.

Generation efter generation, produkt efter produkt, år efter år. Än idag fortsätter varumärket att hålla fast vid sina rötter och ständigt inspireras av sorlet, ljuset, havet, naturen, dofterna och ingredienserna från en unik plats i världen, Portugal.

Dofthuset rymmer ett otroligt sortiment av handgjorda produkter med dofter från Portugal. Varje doft, varje färgglad etikett och varje mönster har en unik personlighet och framställs med kärlek.

Claus Porto Gift Box Lavender

Claus Porto Gift Box Lavender

Färgerna, mönstren och dofterna. Den här samlingen av exklusiva tvålar som tillverkats enligt traditionella metoder andas Claus Porto och Portugal. Det är den perfekta gåvan, både till dig själv, eller någon du håller kär.

Claus Porto Gift Box Deco

Claus Porto Gift Box Deco

En otrolig komposition bestående av nio stycken trippelmalda kvalitetstvålar. Varje tvål har en unik doft och personlighet, formulerade med vegetabiliska oljor och sheasmör som ger ett mjukt, krämigt lödder. 

Claus Porto Musgo Real Rakkräm

Claus Porto Musgo Real Rakkräm

Klassiska rakkrämer med unika kompositioner och varierande dofter som ger rikt och krämigt lödder som gör skäggstubben mjukare och tillåter en närmare och mer behaglig rakning.

Vi på Glamazon är glada över att nu vara återförsäljare av varumärket i Sverige. Hitta fler produkter och lär dig mer om varumärket här.