Saltvattenspray Test - Noberu Amalfi Salt Water Spray

Noberu Amalfi Salt Water Spray Test

Med en bra saltvattenspray är det lätt att få till ett naturligt stylat rufs som för tankarna till hur håret upplevs och ser ut efter en soliga dag på stranden med salta bad i havet. Det har blivit dags för Herr Glamazon att recensera och testa Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray. Ger den bästa strandhåret? Hur är doften? vad innehåller denna saltvattenspray för män? Man vill ha svar på dessa frågor så man får den textur man efterfrågar. Är Noberu Amalfi Salt Water Spray produkten för dig? Läs vidare vad Herr Glamazon tycker i sitt saltvattenspray test här nedan.

Noberu Amalfi Salt Water Spray Recension

Recension Av Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray

En saltvattenspray är ett måste för mig att ha hemma då det är en perfekt produkt när man inte orkar hålla på med pomada, hårvax och liknande för att fixa frisyren. Jag använder den som en jag vaknade så här snygg i håret produkt och just Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray är ett utmärkt val för detta.

Det har varit kul att få testa och recensera denna saltvattenspray från Noberu of sweden. Jag gillar resultatet och även att den har en väl fungerande hållfasthet för min quiff frisyr i några timmar men även när frisyren faller så blir resultatet bra och tilltalande. Nõberu Salt Water Spray har en väl fungerande formula som jag tänkte börja med att gå i genom här nedan och sedan bocka av produkten punkt för punkt.

 

Vad Innehåller Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray?

Noberu har gjort sig kända för att överaska och att alltid ha ett trevligt innehåll på sina produkter så även på Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray. Formulan innehåller magnesium sulfate som tillför volym, textur och stadga till håret. Detta vattenlösliga organiska salt hjälper även till att mjukgöra och rengöra hårbotten medan desinfekterande koksalt bekämpar bakterier och gör formulan lite mindre vattning.

För att tillföra fukt till håret så hittar vi hydrogenated starch hydrolysate i formulan. Trots det avancerade namnet på denna multifunktionella och växtbaserade ingrediens så erbjuder den förutom fukt även ett bra barriärskydd som kapslar in hårstråna och skyddar dem mot yttre påfrestningar. För att binda mer fukt till håret hittar vi även panthenol eller pro-vitamin B5 som ingrediensen även kallas i denna saltvattenspray. Fördelen med panthenol är att den hjälper till att motverka grått hår och binder fukt, vilket är bra så att hår och hårbotten hålls återfuktade längre.

Slutligen innehåller Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray ricinolja som bidrar till att främja hårväxten och hjälper till att ge ett friskare och fylligare hår. Andra fördelar med ricinolja i saltvattenspray. är att den ger glans till håret och lägger sig över hårstråna för att erbjuda ett vattentätt skydd.

Hur är konsistensen på Noberu Amalfi Salt Water Spray? 

Konsistensen på Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray är fjäderlätt och härlig. Varje mist man sprayar blir som en tunt dimmigt moln som sprider sig fint över håret. Det är en saltvattenspray så konsistensen är som just vatten med en gnutta olja i sig.

Hur Är Doften På saltvattensprayen?

Det bästa med Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray är just doften med inspiration från Italien. Den är frisk och somrig och tar en med till Amalfikusten: En spektakulär doftresa med blommiga noter av ros och lavendel förstärkt med cederträ. Det är en trevlig komposition som man uppskattar för somriga känsla, det är som en iskall cola med mycket is i på en uteservering med strålande sol och det azurblå havet framför ögonen.

Noberu Amalfi Salt Water Spray Recension

Till Produkten >>>

Hur Är flaskan på Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray?

Noberu saltvattenspray har en smidig flaska på 200 milliliter som är enkel att ta med eller ställa i badrumsskåpet. Enkel användarvänlig spraypump som doserar perfekt vid varje tryck. Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray har en stilren och bra flaska som man gillar att arbeta med.

Behöver Man Mycket Eller Lite Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray För Resultat?

Beroende på längden på håret behövs det olika mängd. Enklast är att pröva sig fram med Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray tills du får önskat resultat. Börja lite och bygg på till du är nöjd.

Ska Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray Appliceras I Torrt Eller Vått Hår?

Beroende lite på vilket resultat du vill uppnå med Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray så kan den appliceras i både vått och torrt hår. Genom att spraya saltvattenspray i vått hår så får du fram naturliga lockar. Låt håret få sjävtorka eller använd hårtork. Om du använder Noberu saltvattenspray i torrt hår får du mer textur. Det är bara spraya och rufsa håret och du är redo att möta dagen. Tänk bara på saltspray alltid är sista steget i stylingrutinen.

Hur Är Stadgan, volymen Och Hållfastheten På saltvattensprayen?

Nõberu Salt Water Spray ger lätt stadga, riklig volym och lätt hållfasthet till håret. Saltvattensprayen fungerar på alla hår för att ge bra textur och är mycket enkel att kamma ur.

Behöver Man Komplettera Med Hårtork, Kam, Borste, Hårspray Eller Något Annat?

I grunden behövs det inte kompletteras med några mer produkter, men allt är beroende på frisyr och stil. hårtork kan vara bra att ha för att få till volymen, hårborste eller kam är även bra komplement. Annars kör Noberu linan fullt ut och använd deras produkter som duschkräm, schampo plus balsam och hårstylingprodukter i den härliga Amalfi doften. Mer medelhav blir det inte.

 

Är Noberu Amalfi Salt Water Spray lätt eller svår att tvätta ur håret?

Bara skölj, schamponera och skölj ur sen är Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray ett minne blott. Den är supperenkel att tvätta ur håret och alla schampon klarar få bort denna Saltvattenspray med enkelhet.

Behöver man styla om under dagen?

Beroende lite på vad för frisyr man har. Är man bara ute efter, det är så här jag klev upp looken, så behövs det ingen omstyling under dagen däremot om man bara använder Nõberu Salt Water Spray och förväntar sig att håret ska ligga som det gjorde när man kammade det på morgonen kommer det behövas omstyling. Det här är en saltvattenspray och ger stadga därefter.

År Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray Bästa Saltvattenspray för män?

Nõberu N°103 Amalfi Salt Water Spray är en förträfflig saltvattenspray som rekommenderas. Framförallt för doften som för tankarna till Amalfikusten och det azurblå havet med trevliga friska doftnoter av ros, lavendel och cederträ. Resultatet är även det förträffligt med sin mjuka, precis lagom matta finish och trevliga textur. Hållfastheten är även den helt okej. Nõberu Salt Water Spray fungerar för alla hårtyper och längder och innehåller förutom massa nyttiga salter och mineraler även ricinolja som bidrar till att främja hårväxten och hjälper till att ge ett friskare och fylligare hår. Detta är helt enkelt sommar på flaska som fixar frisyren på ett kick varje dag. Rekommenderas.

Till Noberu of sweden >>>