Alla hjärtans dag tips för män (från kvinnor)

Alla hjärtans dag present

Alla hjärtans dag tips för män (från kvinnor)

Snart är dagen tillägnad kärleken här! Men funderar du på vad du ska hitta på för mannen i ditt liv? Här kommer några tips på alla hjärtans dag presenter till honom från Glamazons expertpanel bestående av män.

Alla hjärtans dag tips till honom

1. Till honom som uppskattar en klassisk rakning - Truefitt & Hill

Truefitt & Hill har försett män med oöverträffade groomingprodukter sedan 1805. Faktum är att de gjorde ett så stort intryck på Londons gator att de är omnämnda i några av självaste Charles Dickens noveller.

Än imponerande är att man än idag, över 200 år senare fortsätter skapa lika högkvalitativa produkter som gör mannen till den bästa versionen av sig själv.

Truefitt & Hill

Här är alla hjärtans dag presenter med allt för hans rakning som verkligen gör kärleksdagen till något alldeles extra. Perfekt för gentlemän som uppskattar hantverk, kvalitet och en oklanderlig rakning.

2. Till honom som förtjänar mer vardagslyx - Taylor of Bond Street

Taylor of Bond Street grundades i London 1854 av Jeremiah Taylor och är ett av de mest välrenommerade varumärkena inom grooming, rakning och dofter. Här är produkterna ett hantverk där man använder sig av klassiska örter och ljuvliga dofter.

Taylor of Old Bond Street Eton College Collection Gentlemans Bath Soap

Det här är en presentask med oöverträffade vegetabiliska trippelmalda badtvålar för klassisk hudrengöring med rikt krämigt lödder. Den har dessutom en utsökt maskulin doft med noter av uppfriskande citrus och patchouli!

3. Till honom som behöver mer avkoppling - Voluspa

För honom som har många järn i elden finns Voluspa. Det gör att han kan komma hem, varva ned och uppleva ljuvliga dofter från världens kontinent i sin soffa.

Voluspa 4 Pedestal Candle Cool Tones

Varumärket brinner för hantverket och har med hjälp av exklusiva, handplockade ingredienser, förseglade i vackra glas lyckats ta fram världsunika doftljus. Det är helt enkelt en fyr, en ledsagare som banar vägen för avkoppling och inspiration - Som både du, han och ni tillsammans kan njuta av.

4. TIll honom som älskar sitt skägg - Mountaineer Brand

Han som bryr sig om sitt skägg kommer att jubla! Alla produkter från det här varumärket är genuina handarbeten med osedvanligt stort kvalitetsfokus. Eftersom att produkterna innehåller hundra procent naturliga oljor, bidrar med riklig fukt, konditionerar huden och ger ansiktshåret mer lyster så används den flitigt av barberare - världen över!

Mountaineer Brand Beard Kit

Den här presentboxen innehåller skäggolja, balm, rengöring och skäggkam från den omtalade timber-serien och är en utmärkt alla hjärtans dag present till mannen som bryr sig om sitt skägg!

5. Till honom som uppskattar en bra hudrutin - Recipe for men

Svenska Recipe for Men har lyckats med konststycket att koka ned all den kunskap, all den kärlek och all den passion men känner för Skandinavien och hudvård i ett par oöverträffade hudvårdsprodukter.

Den skandinaviska vintern lämnar inte en hud oberörd, och det är få som inte har en hud som känns torr som en öken och bokstavligen skriker efter fukt.

Recipe for Men

Detta är en fin present med både rengöring, rakgel, fuktighetskräm och necessär som ger kärlek till både honom och hans hud.