5 julklappstips till den stilsäkra mannen

5 julklappstips till mannen

5 julklappstips till den stilsäkra mannen

Funderar du på vad du ska ge bort i julklapp? Vi har samlat fem lyxiga paket till den traditionella gentlemannen som ställer höga krav på sina produkter.

1. En klassisk italienare för rakningen - Proraso

Proraso Vintage Selection Gino

Italienska Proraso grundades 1908 av Ludovico Martelli i provinsen som en gång var renässansen brännpunkt, Florens. Med ett hjärta som klappade för kvalitet, Italien och mäns rakning blev hans hantverk snabbt en framgångssaga i kulturens hemstad.

Tre generationer senare, är företaget alltjämt i familjens ägo. Än idag driver en Martelli varumärket med samma starka kärlek för kvalitet, Italien och mäns grooming.

Produkterna i detta presentset är till för både före, under och efter rakningen. De ger ett perfekt rakningsresultat och lämnar en fräsch kylande känsla efter sig som doftar Eukalyptus.

2. Stilsäkra detaljer till badrummet - Claus Porto

Claus Porto Gift Box Deco

Dofthuset Claus Porto har försett världen med doft, tvål och skönhetsprodukter i hemstaden Porto sedan 1887. Här går kvalitet före kvantitet där produkterna tas fram för hand på ett traditionsenligt sätt. Varje tvål har en unik sammansättning och personlighet, vackert omsluten för hand i illustrerat omslag med originalgrafik från Belle Époque.

Den här presentboxen är en lysande julklapp till den stilsäkra mannen som både luktar ljuvligt och förhöjer badrummet.

3. En brittisk parymfavorit - Truefitt & Hill

Truefitt & Hill 1805 Fragrance Collection

Exklusiva Truefitt & Hill som grundades i London är världens äldsta barbershop och har skapat kvalitetsprodukter för män sedan 1805. Man blev snabbt ett omtalat varumärke på stadens gator och omnämns i flera stora verk av Charles Dickens. 

Idag, över 200 år senare, fortfarande drivna av kvalitet som bränsle är varumärket hovleverantör till hertigen av Edinburgh och ständigt hyllade av män världen över.

I det här doftpaketet ingår rakkräm, aftershave balm och parfym i matchande doft av lavendel och kardemumma blandat med diskreta inslag av cederträ, sandelträ och mysk.

4.Volym och klassisk stil för håret - American Crew

American Crew Fiber Duo Box

American Crew har sedan länge varit världsledande med att ta fram vårdande, volymhöjande och stilsäkra produkter för den klassiska gentlemannen. Den här presenten ger honom ett schampo och fibervax som vårdar håret och ger en klassisk frisyr med underbar volym och textur.

5. För han med skägg - Nöberu of Sweden

Nõberu of Sweden Amalfi Beard Giftbox

En lyxig present för den stilsäkra mannen med skägg! Här finns två olika sorters skäggolja från välrenommerade Nöberu of Sweden. Oljorna vårdar och ger liv till skägget och har en söt, somrig doft av bergamott, ros, lavendel, cederträ och olivträ.