5 fars dag presenter för den stilsäkra mannen

fars dag presente

5 fars dag presenter för den stilsäkra mannen

Skäm bort din pappa med något riktigt fint på fars dag! Nu har våra groomingexperter samlat de hetaste produkterna och tipsen om vad du ska köpa i fars dag present.

1. För den flitiga resenären

Bakom krokiga kvarter. Myllrande torg och snäva kullerstensgator i provinsen Florens grundades det italienska varumärket Proraso år 1908 av Ludovico Martelli. Nu, tre generationer senare, fortsätter man att driva visionen om att med kvalitetsprodukter hjälpa män att få en bättre rakningsrutin.

Proraso Shave Travel Kit

I detta fina presentset finns alla produkter som tar hand om rakningen och är anpassade för mannen som ofta är på resande fot.

2. För den traditionella gentlemannen

Proraso Vintage Selection Gino

Även det här tipset kommer från italienska Proraso. Detta presentset är fint förpackat och är en samling med några av varumärkets viktigaste produkter. Passar perfekt för den traditionella gentlemannen som uppskattar kvalitet och klassiska rakprodukter.

3. För när de små detaljerna räknas

Den kräsna, stilrena mannen vet att allting ligger i detaljerna. Dofthuset Claus Porto har framställt handgjorda tvålar enda sedan 1887. Den lokala fabriken i hemstaden Porto framställer sina produkter än idag genom traditionsenliga metoder.

Varje tvål har en egen personlighet som inspirerats av den portugisiska landsbygden och en unik paketering i vackra, färgglada illustrationer.

Dessa presentset väcker både visuellt och med sina goda dofter liv i ett helt badrum!

Claus Porto Gift Box Lavendre Claus Porto tvål är alltid rätt Claus Porto Gift Box Deco Set med original grafik från Belle Époque Claus Porto Gift Box Classico Inslagna för hand i illustrerat papper och omsorgsfullt vaxförseglade

4. För han som älskar kvalitet och vardagslyx

Truefitt & Hill är ledande inom hudvård och rakprodukter, vilket lett till att man är hovleverantör till hertigen av Edinburgh och världens äldsta barbershop.

Truefitt & Hill Ultimate Comfort Gift Set

I denna presentask, paketerad med mängder av kärlek, får den stilsäkra mannen bland det bästa man kan uppleva inom hud, rak och kroppsvård.

5. Förmånligt erbjudande

Smith & Co Diffuser