4 julklappstips till den modemedvetna kvinnan

4 julklappstips

4 julklappstips till den modemedvetna kvinnan

Det lackar mot jul. Varje år får vi mängder med frågor om vad man bör köpa till henne - Därför ledsagar vi nu er med 4 stilsäkra och väldoftande julklappstips hon kommer att älska!

1. För naglarna - Deborah Lippmann

Vogue, InStyle W, Vanity Fair, Versace - Deborah Lippmann är hett eftertraktad bland stora modemagasin och modehus. Vogue kallade henne för en “Megamanikyrist” och hennes nagellack sätter dagligen guldkant i tillvaron för tusentals runt om i hela världen!

Deborah Lippmann Limited Edition Undressed

Här finns sex samlade favoriter som passar såväl till festen som i vardagen!

2. För hemmet - Voluspa

Varje doftljus framställs för hand och varje enskilt ljus har en unik komposition med ingredienser från världens kontinenter. Voluspa är fantasiäggande. En lots som lyser vägen till en fantastisk hemmakänsla.

Ljusen har kallats “Balsam för själen” och är en utmärkt julklapp till henne.

Här kommer våra favoriter:

Voluspa 4 Pedestal Candle Warm Tones Voluspa 4 Pedestal Candle Warm Tones Voluspa Vermeil Gift Set Voluspa Vermeil Gift Set Voluspa 4 Pedestal Candle Cool Tones Voluspa 4 Pedestal Candle Cool Tones

3. För speciella tillfällen - La Perla

Exklusiva La Perla - En italiensk favorit som med sina unika dofter vunnit hjärtan världen över. I detta eleganta presentset finns både en oemotståndlig parfym och en underbar duschkräm. En perfekt gåva till henne som lever sitt liv med integritet och autenticitet.

La Perla J'aime La Nuit Gift Box

4. För håret - Crabtree & Evelyn

Det märks att varumärkets motto är “Utforska allt - behåll det bästa”. Här har man handplockat sällsynta ingredienser och hittat en vårdande formula med otrolig kvalitetskänsla.

/varumarken/crabtree-evelyn/kollektioner/la-source

I den här duon finns schampo och balsam som rengör, återfuktar samt ger ett silkesmjukt och glansigt hår. Den lyxiga formulan innehåller en antioxidantrik blandning av tångextrakt och renande alger som hjälper till att stärka och skydda håret.

Den har dessutom en frisk doft av havsnoter, mysk och mjuka sandstränder som verkar hela dagen!