Hårvax bäst i test

Bästa hårvax för män

Hårvax kommer i flera olika varianter anpassade efter hårtyp och preferens. Det är en av hårstylingens viktigaste och bästa produkter för att ge frisyren stadga, textur, volym eller vad du söker. Men att hitta rätt produkt är svårare än någonsin. Därför har vår eminenta Glamazon, Carl kartlagt, testat och recenserat marknadens bästa hårvax. Det har tagits fasta på hållfasthet, resultat, doft och om man behöver man styla om frisyren under dagen. Läs och ta del av Carls favoriter.

Bästa hårvaxen 2021

#1 Percy Nobleman Matt Clay

Hårvax bäst i test Percy Nobleman Matt Clay

Testvinnare och bäst i test! Att Percy Nobleman gör klassiska och kvalitativa produkter för den moderna gentlemannen förefaller knappast som en nyhet – och Matt Clay är inget undantag. Ett riktigt robust och bra lervax som är en självklarhet i badrumsskåpet. Den är prisvärd, gör ett fantastiskt jobb och är primärt till för dig som har kort hår och vill bygga en klassisk frisyr. Bästa hårvaxet 2021.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#2 Oil Can Grooming Crafting Clay

Hårvax bäst i test Oil Can Grooming Crafting Clay

Oil Can Grooming Crafting Clay är ett vax som inte kompromissar med varken bang for the buck eller kvalité och styrka. Bra hårvax för kort hår, oavsett om det är tunt eller tjockt. Med det här vaxet kan du säga farväl till andra volymbyggande produkter och sprayer - utan du kan lugnt förlita dig på att vaxet gör jobbet åt dig på bästa sätt.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#3 Dapper Dan Matt Paste

Bästa hårvaxet Dapper Dan Matt Paste

Dapper Dan Matt Paste är bästa hårvaxet för dig som vill ha en rejäl styrka i din frisyr – men att frisyren i sig ska kunna se sådär lekfull och naturlig ut. Ett bra hårvax som hör hemma i den moderna gentlemannens badrumsskåp om styrka och en naturlig look är av intresse. Kvalitet rakt igenom, i allt från burk till produkt och utförande i frisyren. Ett grymt hårvax och hatten av till Dapper Dan.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#4 JS Sloane 1947 Superior Hold

Hårvax bäst i test JS Sloane 1947 Superior Hold

Det här är en riktigt kvalitativ pomada från JS Sloane som överträffar på i princip alla punkter. Bästa hårvaxet för dig som värdesätter att under morgonen eller kvällen bygga en frisyr som håller hela dagen – detta tack vare den riktigt härliga styrkan. Passar både kort hår, längre hår – likväl som tjockare och tunnare hår.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#4 Lernberger Stafsing Soft Wax

Hårvax bäst i test Lernberger Stafsing Soft Wax

Överlag ett riktigt bra hårvax. Det märks att hårvaxet är gjort med kärlek. Betydligt lättare att hantera än klassisk pomada, och inte alls lika klibbigt som dom mer traditionella hårvaxen kan upplevas vara, såsom ett clay. Det flyter på smidigt att bygga en frisyr med Soft Wax från Lernberger Stafsing. Bra hårvax för killar med kortare hår som vill ha en kombination av volym, textur och en gnutta glans.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#6 Recipe for men Silver Crystal Pomade

Hårvax bäst i test Recipe for men Silver Crystal Pomade

Svenska Recipe for men har som vanligt tänkt på det mesta i sin framtagning av en kvalitativ pomada till den moderna mannen. Imponerad, men inte chockad. Recipe for men kan sin grej! passar dig som vill bygga en modern och stilig look med en enkel applicering och hög glans.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

#7 D:fi Matte Clay

Hårvax bäst i test D:fi Matte Clay

D:fi Matte Clay är ett hårvax för dig med tjockt hår som vill undvika glans eller för dig som vill ha ett hårvax som håller hela dagen (och natten). Du får mycket vax för pengarna och får möjligheten att bygga en frisyr med matt finish som håller under hela arbetsdagen och under fredagens afterwork. Ett riktigt bra hårvax, helt enkelt.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

 

Hur har hårvax bäst i test gått till?

Hårvax! Så många modeller och utföranden att välja på, men vilket passar dig, vilket är bästa hårvaxet för tunt hår, vilket passar tjockt hår och finns det nån formula som ser till att frisyren ligger perfekt, även när dagen närmar sig sitt slut? För att hitta det bästa hårvaxet för män så har vi skickat ut vår Glamazon och hårfantast Carl att pröva och testa hårvaxen i de tuffaste miljöerna från Sveriges sydligaste punkt upp till vår nordligaste, Vi har låtit Carl agera försökskanin och han har hittills testat 7 stycken olika vax för håret.

Bästa hårvaxet för män

I sin jakt jakt på det bästa hårvaxet för män har Carl fått pröva barhäng på Stureplan och blöta (men städade) after works. Han har fått testa om sin älskade frisyr klarat heldagar på centercourten i Båstad och vilket vax som gjorde sig bäst under stockholmsveckan i Visby.

Hårvaxen har fått arbeta sig igenom dansanta sommarnätter, vilda after beach partyn i Tylösand, blåsiga picknickar i Torekov och krävande golfrundor i Falsterbo. Vi har låtit Carl ge sig ut på osäker mark och pröva rondell-cruising i Piteå och han har fått testa frisyren till max genom att glida runt under de stora bilträffarna i Västerås och Lidköping. Kraven har varit många och förväntningarna höga. Hårvaxen har även testats under långa vandringar längs lederna uppe i Kilpisjärvi för att se om frisyren håller stilen, de har även genomgått noggranna utvärderingar under hårda gympass, padelmatcher, vanliga arbetsdagar och familjehögtider. Vi har låtit Carl göra precis vad han velat i sin jakt på att finna det bästa hårvaxet för män.