Test av Skäggolja - Bring Me Sunshine

Skäggolja test Test Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir

Vår skäggiga Mr Glamazon har fått testa Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir under en längre tid. Detta är ett litet återfuktande elixir som Mr Natty tog fram när hans skäggige vän Matt Raines ville inkassera en skuld av honom. Resultatet blev en skäggolja som mjukgör och vårdar ansiktshåret ordentligt.

Test av Skäggolja - Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir

Recension av Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir

När jag fick den här lilla rackaren i min hand med uppdraget att pröva och utvärdera skäggoljan under en längre tid, trodde jag att chefen blivit komplett galen! Hur kunde han säga en längre tid, och ge mig denna ynkliga lilla flaska tänkte jag. Men som den skäggiga försökskanin jag är, så ville jag ju inte såra honom eftersom har var så stolt över att ha träffat självaste Mr Natty under en mässa i Bologna dagen innan, och säkert fått solsting på kuppen. Det är en av de minsta flaskor jag sett, men kan nu säga den må vara liten på jorden men ack så stor den är för skägget. Ska man köpa skäggolja och vill ha en försäkring till ansiktshåret på samma gång är det här produkten man ska välja. Bring Me Sunshine oljan från Mr Natty är verkligen ett elixir som räddar vilken dålig skäggdag som helst.

Innehållet:

Som storleken är innehållet i Bring Me Sunshine Beard Elixir minimalt, vilket inte är något negativt utan något väldigt positivt! Mr Natty har bara använt sig av sju ingredienser och utgår från en bas med druvkärneolja, som är rik på linolsyra för att höja hudens kvalitet. Mjukgörande persikoolja skyddar skägget och vetivertolja bekämpar bakterier och svamp så ansiktsåret förblir hälsosamt. För alla med gles skäggväxt, innehåller den även svartpepparolja som främjar hårtillväxten och stimulerar blodcirkulationen. Vem vill inte ha tjockare skägg?

Doften:

Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir är en helt parfymfri skäggolja som enligt Mr Natty ska dofta naturligt av citrus, svartpeppar och vetiver. Kompositionen ska kännas som om man är vid Amalfikusten eller vid en sprakande lägereld i öknen vid Rajasthan. Jag är ledsen, men min första reaktion var inte så exotisk eller spännande. När jag applicerade oljan var min första tanke träslöjd! Den doftar kraftigt av nysågat trä och närmare bestämt sågspån. Efter ett litet tag kunde man nästan, men bara nästan ana lite citron och svartpeppar men oj vad trädoft det blir av vetiveroljan. Gillar du framträdande trädofter av nysågat, då är den här doften perfekt.

Flaska/Förpackning:

Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir

Till Produkten >>>

Skäggoljan kommer i en liten kartong prydd med fyndiga engelska ordlekar och själva flaskan är i glas fylld med hela 8 ml elixir. Korken är försedd med praktisk pipett så doseringen går superlätt, det är bara droppa ut önskad mängd för att fixa skägget.

Lätt Eller Svår Att Tvätta Ur?

Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir är förvånansvärt lätt att tvätta ur med tanke på att den innehåller persikoolja som är en väldigt fet olja. Den var även enkel att tvätta bort från händerna efter appliceringen vilket alltid är uppskattat.

Behöver Man Mycket Eller Lite För Resultat?

Du behöver ytterst lite för att uppnå resultat. Skäggoljan är väldigt dryg och lite gör jobbet.

Vem Passar Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir För?

Den passar alla som är inne i en tuff skäggperiod och vill ge ansiktshåret lite extra omtanke. Skäggoljan är perfekt att använda som det elixir den är, efter att man utsatt skägget för salta bad, gassande sol och hårda festkvällar. Den är även ett riktigt bra komplement när man vill börja odla skägg, då den bidrar till snabbare tillväxt.

Konsistens:

Den är fet men förhållandevis rinnig. Kladdfri och absorberas fort. Den är välbalanserad där varje olja har använts i exakt rätt mängd för att få önskad effekt.

Behöver Man Komplettera Med Kam, Borste, Vax Eller Skäggbalsam?

Det ska man alltid och skägget mår bäst av att bli borstat eller kammat. Just denna skäggolja gör sig väldigt bra naturell eftersom den är så fet i konsistensen och man vill ju att effekten av den ska bli maximal. Använd den som det elixir den är och komplettera med en bra borste för att få full täckning.

 

Återfuktande Effekt?

Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir har som uppgift att återfukta och det är vad den gör, timme efter timme.

Hur mycket fräschade den upp skägget?

Maximalt! Det här är skäggoljan som fixar vilken dålig skäggdag som helst.

Helhetskänsla:

Storleken är inte allt brukar det ju sägas, och med denna skäggolja så stämmer den klyschan, trots sin minimala storlek på hela 8 ml. Den så dryg att den räcker längre än sina större konkurrenter i badrumsskåpet. Om man tar en droppe åt gången ger den ungefär 160 appliceringar. Resultatet är övervägande positivt då skäggoljan verkligen räddar och återställer ansiktshåret. Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir är räddaren i nöden när skägget blivit torrt och risigt.

Skäggolja bäst i test >>>