Test av Skäggolja - Dapper Dan Beard Oil

Test av Dapper Dan Premium Beard Oil

Ett test av skäggolja är inget test om man inte prövar och recenserar Dapper Dan Premium Beard Oil. Vad dofter den? Hur bra är oljan? Vad ger den för resultat? Frågorna är många och självklart har vi låtit vår skäggfantast Mr. Glamazon testa och recensera denna populära skäggolja.

Test av Dapper Dan Premium Beard Oil

Recension av Dapper Dan Premium Beard Oil

Wow vilken flaska! Här har Dapper Dan tagit fram något som verkligen sticker ut, och det är inte bara flaskan utan även innehållet i den. Det har varit ett nöje att få testa den här premium skäggoljan under en tid och mitt älskade skägg har tackat mig dagligen för mitt val av produkt. Det här är en skäggolja som är kladdig, opraktisk och har en fantastisk doft. Den tillhör det tunga artilleriet och räddar alla skäggdagar i veckan.

Innehållet:

Att Dapper Dan skäggoljan är en premiumprodukt märks på innehållet, formulan innehåller druvkärnolja som främjar friskare hud och hjälper skägget bli starkare och mer motståndskraftigt mot slitage. Solrosolja med vitaminerna A, B, C och E, samt mineraler som järn, kalium och kalcium förser skägget med näring. Jojobaolja bidrar med fukt till hårsäckarna och är för skägget vad mjölk är för skelettet tack vare sitt höga innehåll av vitaminer och mineraler. Avokadoolja hjälper till att bevara fukten från de övriga oljorna och bidrar till att skägget får en frisk, stilfull lyster.

Doften:

Vilken fantastisk doft! Jag känner noter av av citrus, mycket trä och en hint av peppar och rök. Den känns exklusiv, fräsch och elegant. Downton Abbey och klassisk gentleman. Det är så här en skäggolja ska dofta enligt mig.

Flaska/förpackning:

Test av Dapper Dan Premium Beard Oil

Dapper Dan skäggoljan finns i två olika storlekar, en liten traditionell15 ml flaska i glas och sedan har vi den stora 50 ml flaskan som är som en fantastisk glasskulptur på badrumshyllan. Flaskan är utformad som en whiskeytunna och sticker verkligen ut från hur skäggoljeflaskor traditionellt är designade. Det här är snyggt, stilfullt och elegant! Dock är flaskan inte så praktisk, då den saknar droppfunktion så det gäller att man är varsam och är på sin vakt för att inte råka överdosera oljan. Tänk rakvatten eller cologne, det blir inte manligare och tuffare att applicera skäggolja än så här.

Lätt eller svår att tvätta ur?

Den här skäggoljan är ingen lätt sak att tvätta ur ansiktshåret, det kommer krävas lite jobb, men med ett bra skäggschampo så går det galant och smidigt. Se till att skäggtvätten är rik på rengörande oljor och använd absolut inte ett vanligt schampo för huvudet eftersom det inte är utformat för skägget och kommer slita på hårstråna, vilket vore synd då oljan gör så mycket gott för skägget.

Behöver man mycket eller lite för resultat?

Det behövs några droppar, allt handlar om längden på skägget, ju mer skägg, ju mer olja. Dapper Dan skäggoljan är dryg så det kommer inte behövas så mycket för att få ett resultat som tillfredställer och mjukgör hårstråna.

Vem passar Dapper Dan Premium Beard Oil för?

Det här är en olja för alla som vill ha en bra skäggdag. Den råder bot på torr hud, återfuktar och ger den där lystern på skägget som signalerar: Jag har koll på läget. Den är framtagen för lite längre skägg men är även en riktigt bra olja att använda när man precis har börjat odla skägg för att motverka klådan som brukar uppstå när de genomsnittliga 25 000 hårstråna i ansiktet börjar sin tillväxt.

Konsistens:

Det här är olja och den är fet, kladdig och dryg men oj så bra Dapper Dan Premium Beard Oil lägger sig i skägget. Det tar lite tid att tvätta bort den från händerna efter applicering och kan behövas både en, två och tre tvättar för att slippa känslan av oljiga handflator. Men vad gör det när skägget fått så mycket gott.

Behöver man komplettera med kam, borste, vax eller skäggbalsam?

Jobba med händerna och massera, om det är längd på skägget så komplettera med kam och kanske ett vax för att få önskad form. Annars är oljan bra som den är.

Återfuktande effekt:

Skäggoljan innehåller så mycket återfuktande och närande oljor att resultatet blir maximalt. Torra och spröda skägg kommer böna och be för att få smaka på denna olja.

Hur mycket fräschare blev skägget?

Skägget blir som nytt med en trevlig dapper gent känsla. Dapper Dan Premium Beard Oil jobbar till fullo och smörjer varje hårstrå som den ska och ger en trevlig, snygg lyster.

Helhetskänsla:

Det har varit ett nöje att få testa skäggoljan och jag kan bara säga som George Clooney i bröderna Coens kultfilm Oh Brother, Where Art Thou - I’m a Dapper Dan man! Det här är en skäggolja av det tunga artilleriet som räddar alla skäggdagar i veckan. Doften är helt fantastisk och ger känslan av klassisk gentleman. Det är så här en skäggolja ska kännas och dofta. På minussidan kommer tyvärr flaskan, den må vara snygg och stilfull men ack så opraktisk. Avsaknaden av dropplock gör doseringen till en utmaning och man får tänka rakvatten eller cologne men övning ger färdighet som man säger. Detta gör att man inte kan ta med sin flaska, utan den får snällt stå kvar på badrumshyllan efter man öppnat den om man vill undvika onödigt oljekladd. En Dapper Dan skäggolja ger ansiktshåret allt man kan önska och räddar alla skäggdagar i veckan. Helt klart en riktigt, riktigt bra skäggolja.

Till Produkten >>>