Frissigt hår - Produkterna som verkligen gör skillnad

Produkterna som verkligen gör skillnad på frissigt hår

Frissigt hår

Frissigt hår är särskilt vanligt för de med lockigt hår och självfall, många kan även uppleva att håret blir frissigt under vintern då det är torr och kall luft. Frissigt hår beror ofta på brist av fukt - men med några enkla knep kan du tygla det frissiga håret!

Välj en vårdande hårolja

En hårolja kommer att ge ditt hår en extra boost av fukt och glans och om ditt hår upplevs som flygigt kan en hårolja hjälpa till att lägga hårstråna på plats. På ett tunt och fint hår är det viktigt att inte applicera för mycket hårolja då det kan göra att håret upplevs som tungt och platt.

Vi rekommenderar:

Lernberger Stafsing Oil Booster Reparerande hårolja från Lernberger Stafsing Orofluido Asia Zen Control Elixir Vårdande olja som eliminerar friss och gör håret lätthanterligt Crabtree & Evelyn La Source Hydra Marine Nourishing Oil Olja som göra håret satinmjukt och glänsande

Använd produkter som är anpassade för frissigt hår

Om du vill få bukt på ett frissigt hår kan det vara värt att välja produkter som är anpassade för just det och att lägga en extra krona på dina hårvårdsprodukter kan i slutändan löna sig. Vägen till ett vackert hår börjar med rengöringsprodukterna. Men tänk på att en användning av fel produkter kan få motsatt effekt. Satsa på produkter som ger håret extra mycket fukt, vi rekommenderar dessa produkter:

Revlon Professional Style Masters Curly Shampoo Framtaget för lockigt hår och gör dina lockar mjukare och mindre frissiga Orofluido Mask Hårinpackning som ger håret vacker glans samtidigt som den återfuktar Lernberger Stafsing Conditioner For Dry Hair Balsam som ger glans och följsamhet till torrt, skadat och glanslöst hår

Föna håret

Undvik att föna håret. Men om du nu verkligen måste, föna håret uppifrån och ner så små hårstrån och fjun lägger sig längst med de övriga hårstråna. Många fönar håret nerifrån och upp för att få mer volym, men faktum är att det gör håret mer frissigt.

Styla rätt

Om tiden är knapp och du behöver tygla ett frissigt hår snabbt är ett bra tips att spraya de frissiga hårstråna på plats. Spraya håret lätt uppifrån och platta försiktigt ned hårstråna med baksidan av en borste eller själva sprayflaskan.

Att styla håret med plattång eller hårfön kan göra ditt hår flygigt och frissigt, undvik därför det så gott det går. Åtminstone på vintern när det oftast är väldigt torr luft.