Ferrari herrparfym tar fram det maskulina i dig

2020-01-12
Ferrari Herrdoft Ferrari Man in Red är Ferraris herrparfym som tar steget till nästa generation av the Ferrari Man. Varje märke med självaktning – oavsett om det gäller kläder, skor, doft eller solglasögon – har sin man. Personen de skapar för, och hämtar inspiration från. I detta fall har de hämtat inspiration från Enzo Ferrari – märkets skapare. En man som älskade fart och äventyr och andades maskulinitet och fullödigt liv. Precis som deras herrparfym.

Ferrari Man in Red

En fruktig blandning i Ferraris herrparfym

Ferrari Man in Red är en herrparfym där man startat med en uppfriskande noter av bergamott och adderat söta röda äpplen och kryddiga nyanser av kardemumma. I parfymens hjärta hittar man dofter av gyllene plommon, apelsinblomma och lavendel. Denna fruktiga kavalkad nyanseras med ett lugnande inslag av lavendel, som bäddar in sötmans intensitet och tar fram kompositionens sanna karaktär. I basen ligger sedan en varm och maskulin känsla som man fått fram genom att kombinera tonka, ceder och labdanum. Se hela Glamazons utbud av herrparfym.

Essensen av Ferrari parfym herr

Med denna Eau de Toilette herr har märket Ferrari ansträngt sig för att skapa nästa generationen av Ferrari parfym herr som passar i vår tid, men som motsägelsefullt nog går tillbaka till rötterna och märkets skapare - Enzo Ferrari. Med doften har utvecklarna försökt fånga en känsla av maskulinitet, spänning, kittling och karismatisk individualitet som en yta över ett hjärta av guld. De vill att deras Man in Red är någon som lever livet till fullo och med passionerad intensivt. Och det var precis så Enzo Ferrari var och levde sitt liv.

Ferraris hästkrafter i din herrparfym

I mitten av 40-talet tog Enzo Ferrari steget till att starta ett eget bilmärke, efter att ha jobbar för Alfa Romeo sedan 1933. Han lånade familjens emblem – den stegrande hästen – som sitt bilmärkes symbol och skapade en bil som skulle slå världen med häpnad. 1947 vann hans Ferrari 125 Sport Roms Grand Prix och Enzo hade etablerat sig som en av de främsta tillverkarna av snabba, tuffa, kraftfulla och respektingivande bilar. Höga hastigheter, adrenalin som pumpar, maskulin äventyrslystnad och en tävlingsinstinkt utan dess like utmärkte Enzo Ferrari. Och det utmärker även de Eau de Parfum herr som inspirerats av honom.

Hur en Ferrari parfym herr påverkar

Hur en herrparfym eller ett rakvatten påvekrar våra känslor är fortfarande delvis dolt i ett dunkel. Det har gjorts forskning kring hur olika dofter påverkar oss och plockar fram olika minnen som skapar känslor i oss. Vissa är universella, andra personliga. Men det är höjt över allt tvivel att vi påverkas starkt av dofter. Detta bygger hela parfymindustrin på – och riktigt duktiga doftskapare kan komponera just sådana dofter och känslor som Ferrari Man in Red ger. Så ta chansen till att uppleva ett äventyr - förpackat i en flaska.

Klicka här för att se hela Glamazons utbud av Ferrari parfym herr

2018-08-16

Så får du solbrännan att hålla länge

Hudvård Solkysst och fin men tillbaka från semestern? Glamazon listar hur du får solbrännan att hålla länge!
2018-07-12

Sommarens hud & hårvård för män: Essentials från Glamazon

Grooming Premiumprodukterna inom hudvård och hårvård för män fortsätter att explodera med nya produkter. Oavsett om det är ansiktskräm, balsam eller något som ser ger liv till trötta ögon så finns det grooming som löser alla mäns skönhetsproblem. När paketeringen av produkterna dessutom steppat upp, så är de även schyssta accessoarer för badrummet.
2018-06-26

Keep it fresh: 7 tips om hur män håller sig fräscha i sommar

Grooming Tipsen och groomingprodukterna som gör dig redo för solen och sommaren!