VISAR 1-40 (66)1 2 Sista 100 per sida

Duschkräm

En duschkräm av hög kvalitet förgyller din egentid i duschen samtidigt som den rengör huden. Hos oss hittar du ett brett sortiment av noga utvalda duschkrämer och tvålar online för en fräsch och väldoftande hud. En duschtvål ingår i den dagliga hygienen och det är därför viktigt att hitta en som har bra egenskaper. Oavsett om du vill ha en lugnande och avslappnande tvål, en som är återfuktande eller bara en duschgel som är skonsamt rengörande och luktar gott så hittar du den här hos oss på Glamazon.se.

Gör det enklare för dig att mysa och må bra, köp en duschkräm eller badgel som ger dig spastunder därhemma. På dina villkor. När du vill. Och helt överkomliga. Din egen skönhetsbutik på nätet - vi på Glamazon, förstås(!) - fortsätter att utöka vårt sortiment med produkter för skönhet, omsorg och välmående. För oss är det få saker som toppar en stund bland bubblor och dofter som kittlar näsan och viskar mot huden; ett budskap om lugn och ro. Därför har vi valt att ha ett utbud med noga utvalda spa-produkter som påminner om allt från sommarängen runt kröken till andra, kanske mer exotiska, breddgrader. När du köper en duschkräm, duschtvål eller duschgel online från oss får du just den kvalitetsprodukt du behöver för att återfukta huden. Varje spa-produkt är unik, som du. Du ska välja en dusch- och badprodukt som matchar din egen person. En perfekt matchning är lika med ett halleluja moment för dig. Så knuffa förnuftet åt sidan för att istället gå på känsla - vilken spa-produkt är du?

Skapa sköna spastunder, köp duschkrämer och badgel hos Glamazon

Lugn och ro. En stund att få andas i, kryddad med att få närvara i dina tankar och låta dem flöda ut och in i samklang med vattnets rörelse. Det är lite mindfulness över det. Jo, men tänk dig själv. Du har fyllt badkaret med en badgel som sprider aromer i hela badrummet. Du lägger dig i skummet som knastrar och smeker, lutar dig tillbaka och blundar. Aromerna fyller hela dig, löser upp klumpar inombords, andningen djupnar och porlar in och ut. Så tillbaka igen, i ditt eget, helst lugna, tempo... Den främsta anledningen till att du köper en dusch- eller badprodukt kan vara att du vill återfukta och rengöra huden. Det som vi på Glamazon tycker är fantastiskt med till exempel en duschkräm, duschtvål, duschgel eller badgel är att produkterna skapar mervärde i form av behagliga stunder. De tillför vardagen en gnutta aromaterapi och mindfulness, om du så önskar. Spa-produkter är omsorgsprodukter och inte bara till för att rengöra huden. Men när du väl rengör huden har du ett lysande tillfälle till att bli ännu mera närvarande i ögonblicket. Att skrubba och tvätta, gnida, cirkla och massera in duschkrämen, duschtvålen eller duschgelen i kroppen fixerar ditt fokus vid det du gör - kropp och sinne i balans! Produkterna hos oss på Glamazon.se har detta mervärde och du ska inte nöja dig med mindre än så. Var kräsen när du skapar dina stunder, de är trots allt några av de finaste ögonblick du kan ge dig själv. Om inte de sköna stunderna kommer till dig, skapa dem själv och gör det med en duschkräm från oss.