Badskum

Ett löddrande skumbad är för de flesta förknippat med avslappning och vardagslyx. Varför inte unna dig lite av just det med ett badskum från oss på Glamazon? Hos oss hittar du bland annat skumbad online som är djuprengörande, vårdande och återfuktande med mera. Vi har samlat badskum som ger dig det perfekta badet du aldrig vill stiga upp ur. Häll några droppar i rinnande vatten och njut av härligt väldoftande bubblor.

Badskum som skummar mycket

Badskummet knastrar, kittlar och bäddar in dig i ett täcke av vardagslyx. Det här är din stund på dagen, stunden när du sjunker ner i ett rogivande skumbad och stressen rinner ur dig för att försvinna med bubblorna. Borta! Har du, som Glamazon, ofta tänkt att de väldoftande bubblorna är lite som magi? Du kan känna dig smått hängig, spänd eller förkyld - så lägger du dig i ett avkopplande bad och genast mår du bättre. Vi på Glamazon, förkämpar för vardagsmagi och din skönhetsbutik på nätet, gillar denna form av magi. När vi verkligen tycker om något satsar vi stort. Därför har vi ordnat ett stort sortiment av bra spa-produkter online för både kropp och sinne som tillför din vardag små, men ack så behjälpliga, under. När du shoppar badskum hos oss på Glamazon.se får du badskum som skummar mycket. Om du har en badanka är det fritt fram för kurragömmalekar bland bubblorna. Du blir aldrig för gammal för lite lek! På tal om badanka... sällskap... Du vet väl att du också kan dela ett skumbad med någon du bryr dig om?

Skumbad - när du vill ta dig ett avkopplande bad på dina villkor

Det är ditt skumbad. Då gäller dina villkor. Vill du allra helst tillbringa stunden på enmanhand, som en mysig träff med dig själv, ska du förstås göra det. Kanske är det just en rogivande stund i ensamhet och med utrymme för såväl vila som för eftertanke du behöver. Genom att dofta på och skåda in i väldoftande bubblor kan du få nya perspektiv på saker och ting. Med tanke på att det är dina villkor som gäller i ditt skumbad har vi på Glamazon förvissat oss om att du i vårt sortiment online ska hitta badskum för sköna stunder liksom för att må så bra som möjligt. När du använder våra badskum kombinerar du nöjet att bada med aromaterapi. Ett skumbad kan dessutom vara återfuktande och vårdande. Om det finns en present du ska ge dig själv till vardags är det möjligheten att få sjunka ner i ett avkopplande bad. Må bra, simma lugnt och lek bland bubblor och skum. Gör det med spa-produkter från oss på Glamazon!