Badsalt

Har du spända muskler eller känner du dig sliten och utmattad? Prova då ett badsalt fyllt av mineraler och välgörande ingredienser. Badsaltet har många funktioner varav några är att mjuka upp dina muskler och vårda din hud. Hos oss på Glamazon hittar du även badsalt som verkar rogivande, motverkar stress och som är uppfriskande och perfekt under förkylningstider. Köp ett till dig själv eller någon du bryr dig om från vårt noga utvalda sortiment av badsalt online.

Njut av ett välgörande och avslappnande bad

Badsalt är som magiskt stoff. Kanske inte magi som i sagornas värld - fast vem vet? - men vardagsmagi finns definitivt. Du hittar dess gnista här hos oss på Glamazon, din hjälpsamma vän och skönhetsbutik på nätet, som just nu visar dig våra kvalitativa elixir och undergörare i form av härliga badsalt online. Det händer att du känner dig trött, lite sliten, förkyld, spänd eller i behov av egentid, så lyssna gärna på vårt råd: ta hand om dig och skapa tid och rum för att sjunka ner i ett välgörande och avslappnande bad med rogivande badsalt i och att skämma bort dig med kvalitativa och vårdande spa-produkter! Ett bad är bara början på en saga som ska sluta lyckligt.

Använd badsalt för en stund av avkoppling, lugn och ro

Vi på Glamazon tycker att hälsa och välmående är viktigt. Därför har vi med omsorg valt ut ett kvalitativt sortiment av bra badprodukter och vårdande badsalt online. Våra badsalter är exempel på förträfflig vardagsmagi eftersom du kan lindra mindre krämpor med dem. Har du till exempel träningsvärk, ont i huvudet eller känner du dig förkyld? Det är inte ovanligt att badsalterna används för att kurera dessa saker och i ett vårdande syfte, med andra ord för att mjuka upp musklerna och frigöra sinnet.

Köp vårdande badsalt online och ta hand om dig

Ett väldoftande, rogivande och avkopplande bad med en nypa vårdande badsalt och aromaterapi i är en stund du förtjänar. Det är svårt att vara spänd när dofterna och värmen smyger in i din näsa och värmer dig inifrån och ut. Du borde helt enkelt göra det till en vana att få känna välbehag, försvinna en stund, muskler som mjukas upp och tunga tankar som lättar. Var snäll mot dig själv, och var det tillsammans med oss. Två som är snälla mot dig, tror på vardagsmagi och vill att du ska må bra är en bra kombination.