Badolja

Om du gillar att slappna av i ett varmt bad borde du prova en bra badolja. Här hittar du bland annat återfuktande oljor för torr hud, väldoftande med aromaterapi och badoljor som även kan användas för massage. Droppa lite badolja under rinnande varmt vatten och de vårdande ingredienserna sprider sig genast så du kan njuta av ett bad som är välgörande för både kropp och själ. Köp en badolja online från vårt sortiment av kvalitativa badprodukter och njut av en härlig stund samt en mjuk och len hud.

Badolja för en skön stund på dina villkor

Tappa upp ett avslappnande bad, häll i några droppar badolja och se hur en regnbåge breder ut sig i vattnet när badoljan smälter samman med det. Ditt alldeles eget "Somewhere over the rainbow" är inte så långt borta som du tror. Du hittar det nämligen här hos på Glamazon, din skönhetsbutik på nätet, som är ett sagoland för dig som gillar att strö skimmer över vardagen med vårdande och väldoftande spa-produkter. Här i vårt sortiment online hittar du kvalitativa badoljor som vi valt ut med fingertoppskänsla för att ge dig sköna avkopplande stunder. När du omsluts av rogivande värme och mjukgörande olja får du just en skön stund på dina villkor - och det bästa av allt är att du kan bada med denna form av badprodukt när du än vill. Det som får dig att må bra tåls att upprepas ofta. Du kan även beställa badolja för torr hud online här hos oss på Glamazon.se.

Sjunk ner i ett vårdande och avslappnande bad med badolja i

Vi på Glamazon tänker på dig. Vi vill att du ska känna dig pigg och glad, som om välmående pumpar i din kropp. Ibland känner du dig krasslig, stel i kroppen, sönderstressad och allmänt trött. Fina tankar och en förhoppning om välgång tar dig säkert långt, det betvivlar vi inte, men du behöver även något mer handfast: en flaska med undergörande badolja. Och du behöver ett badkar, helst fullt av ångande vatten att sjunka ner i. Några droppar badolja i detta och det är som gjort för ett avkopplande bad. Ligg där, mys, låt oljan och vattnet lösa upp spänningar i kroppen, mjuka upp musklerna och ge dig energipåfyllnad. Få dessutom hud som är lenare än rosenblad med en badolja för torr hud.