VISAR 1-40 (48)1 2 Sista 100 per sida

Mascara

Sminka dig med bra mascara för att förlänga och göra dina fransar ännu mer distinkta för att ge dig själv en mer intensiv blick. Botanisera i alla våra mascaror online och hitta den som passar dig bäst. Köp mascara som förlänger och gör dina fransar ännu vackrare.

Go hollywoodstil och bli en stjärna med mascara från Glamazon

De första stora filmstjärnorna visste hur de skulle skapa drama: de använde mascara. Så är det ju med all kommunikation att ögonen skickar signaler som låter oss ana vilken sinnesstämning som förmedlas. Ögonen är kraftfulla redskap. Om du någon gång har undrat hur du kan skapa ögonmagi, har vi på Glamazon ett självklart svar: gör som de gamla filmstjärnorna gjorde. Vi, sminkälskarna bakom din alldeles egen skönhetsbutik på nätet, tycker att dina ögon är något av det vackraste som finns. De är själens fönster, därför tycker vi också att du ska rama in dem. Det är ändå så att när du har något alldeles fantastiskt brukar du lyfta fram det. Kanske pynta det lite extra eller markera dess inneboende skönhet. Genom att sminka dig med mascara förlänger och förtydligar du fransarna. Det fiffiga med detta är att dina ögon tindrar ännu klarare. Definierade ögonfransar är lika med definierade ögon. Go hollywoodstil och satsa på fransförlängande och volymgivande ögonsmink!

Köp mascara online för snygga ögon i vått och torrt

Att förlänga och förtydliga fransarna är en enkel sak. Det du ska tänka på är att applicera mascaran med sicksackrörelser, från fransroten och utåt. Svårare än så behöver det inte vara! Det händer säkert aldrig dig, men oss på Glamazon händer det ibland. Vi har bad eyes days under vilka vi är svarta under ögonen. Men vi har lärt oss ett knep som gör dessa dagar lite lättare att uthärda. Vi undviker att måla underfransarna. På så sätt markerar vi inte heller de svarta ringarna. I vårt noga utvalda sortiment av mascaror online hittar du precis det ögonsmink du behöver för att göra dina fransar till de flådigaste bland ramar som markerar det du vill markera. Vi har både vanliga och vattenfasta mascaror. Hej uppfriskande regnskurar och befriande dopp, inget vatten rår på vattenfasta mascaror och sann ögonmagi! Snygga ögon i vått och torrt. Det tummar vi på! För att få bästa resultat och ögon med magnetism och stjärnglitter ska du skaffa en mascara som är såväl volymgivande som fransförlängande, och just den typen av produkter hittar du online här hos oss på Glamazon. Så vad säger du - ska vi bli stjärnor tillsammans?