VISAR 1-40 (336)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Ögon

Köp smink till dina ögon för att ge dig själv en vacker blick. I vårt sortiment online hittar du alla produkter du behöver för att få snygga ögon, alltifrån mascara, eyeliner till fransnäring och ögonskugga. Köp ögonsmink online hos oss.

Framhäv vem du är med smink för ögonen

Dina ögon avspeglar din fantastiska personlighet och med smink för ögonen kan du framhäva vem du är ännu mer. Det är nästan som trolleri, tycker vi på Glamazon, för när du lägger ner krutet på ögon och mun tonas dragen, blemmorna och sinnesstämningarna däremellan ner. Oavsett om du inte hunnit sminka dig särskilt mycket under morgontimmarna eller helt enkelt känner dig tröttare än tröttast lyfter ögonsmink hela ditt ansikte till pigghet och en jag är redo-attityd. Med ögonmakeup kan du förstärka delarna av din personlighet som du vill ska synas extra mycket i en viss situation. På jobbet är det kanske lämpligt att satsa på en ögonlook med en air av hurtighet medan du, som nattens drottning, hellre vill ha sotade ögon för att locka fram ditt inre klös. Vi på Glamazon, din skönhetsbutik på nätet, erbjuder ett noga utvalt sortiment av ögonsmink som skakar liv i din experiment- och leklust. För oss är smink för ögonen en källa till kreativitet - så vad säger du, ska vi skapa ögon med stort Ö och massor av personlighet tillsammans? Klart vi ska, men först ska vi ta en titt på vad vi har i sortimentet för ögonmakeup.

Smink för ögonen - för att dina ögon ska avspegla dig

Smink för ögonen är en palett av möjligheter som skapar förutsättningar för ögonfröjd. Du har säkert, precis som oss, märkt en kul sak: att eyeliner har blivit en pensel som målar nya looker i ansikten. Allt från kattögon till retro. När du shoppar ögonsmink online hos oss på Glamazon.se kan du välja mellan olika eyeliners, både fasta och flytande. Måla en tunn linje för att markera dina ögon eller en tjock linje för att få ett utseende som osar dramatik. Så du vill ha mera dramatik och inramning? Testa i så fall fransnäring. Med en produkt för fransnäring får du på bara några veckors tid fylligare, tjockare och längre ögonfransar. Det finns - ve och fasa! - dagar när två små springor gluttar fram genom tunga ögonlock. Hur ska du göra för att få en vitalare och "öppnare blick"? Använda highlighter! Med hjälp av en highlighter kan du nämligen skapa ett intryck av större och piggare ögon. Mascara är en av de saker du med fördel har med dig överallt. Några drag med mascaraborsten senare och din blick ramas in och intensifieras till max. Snygga ögonbryn, eventuellt plockade, vaxade och målade i den stil du själv föredrar, livar upp ögonområdet ytterligare - så vad du än gör, tänk på ögonbrynen! Ögonmakeup i form av ögonpennor och kajal fräschar upp ögonen och markerar både övrigt ögonsmink och ögonen i sig själva. Vad gäller makeup är ögonskugga en kreativ boost som tillför färg, image, konstnärlighet, sensualitet och attityd i varje tjejs ansikte. Låt känslan avgöra ögonskuggan och prova dig fram bland färgstänk och sotade ögon. Du vet att du är fantastisk, vi på Glamazon vet det också. Nu säger vi det högt till ögonen: skarp och vaken tjej förtjänar skarpa och vakna ögon.