Solpuder & makeup för en bronzad sminkning

Med bra solpuder och bronzer är den perfekta solbrännan aldrig långt borta. Med det lättapplicerade pudret går det snabbt att få en snygg brun och solkysst hudfärg. Perfekt för de kalla vintermånader när solen inte tittar fram lika ofta. Här hittar du den typ av bra bronzer och solpuder som passar dig bäst. Med våra säkra leveranser har du ditt puder hemma hos dig inom kort. Få ett snyggt solkysst ansikte snabbt med solpuder och bronzer.

Bronspuder för en gyllene hudton

När du använder solpuder är en snygg solbränna alltid nära tillhands. Få saker är så underbara som utomhusdagar under en glödande sol. Glamazon förstår att du längtar efter sådana dagar. Efter sand eller gräs som kittlar under fötterna, salta bad och vindar, böljande klädesplagg och en alldeles gyllene hudton. Att bara få vara sommarfräsch. Helst tillsammans med de människor du älskar mest. Förr eller senare kommer hösten. Och därefter vintern. Soliga dagar kan då kännas långt borta. Vi på Glamazon, din skönhetsbutik på nätet, tänker ofta att saker och ting blir vad vi gör dem till. Om vi önskar oss solkyssar, sommarfräschhet och en gyllene hudton, ordnar vi det. Så här har vi ett helt sortiment med bra solpuder online som vi hoppas att du ska tycka om lika mycket som vi gör. Här hittar du en sund solbränna, det vill säga solbränna utan skadliga UV-strålar, en hud som åldras i förtid och får pigmentfläckar. Bronspuder gör helt enkelt att du kan känna dig läcker både invändigt och utvändigt. Som med allt smink kan du få det att se naturligt ut - det kallas inte solkysst hud för intet!

Få en snygg och hälsosam solbränna med solpuder

Hur får du ut det mesta av ditt bronspuder? Det är framför allt en fråga om hur du använder och applicerar det. Ditt ansikte har olika punkter och nivåskillnader. Det är på de högsta punkterna du blir solbränd först. Börja med att applicera - och gör det gärna med en av våra sminkborstar! - bronspudret på kindbenet, alltså på dess topp. Fortsätt sedan med att lägga till solpuder, men inga mängder, på hakan, tinningarna och näsryggen. Drag borsten, med lätta, svepande tag, över pannan och se till att vara lätt på handen när du pudrar resten av ansiktet, och om du har urringat, dekolletaget och nyckelbenen. Lätta rörelser i kombination med kvalitativa sminkverktyg garanterar den sommarfräscha och gyllene hudton du eftersträvar. Svårare än så är det inte! Du klarar sminkningen galant. Få en solbränna som inte bara ser snygg ut, utan som även är hälsosam. För oss på Glamazon är en snygg solbränna en hälsosam solbränna. Du hittar sommardagar och solbrännor som är bra för dig i vår webbutik.