VISAR 1-40 (43)1 2 Sista 100 per sida

Rouge

Rouge kan ge din hy den silkeslena och vackra ytan värdig en gudinna. Välj och vraka i hela vårt sortiment för att hitta den som passar din hudton bäst eller som ger dig den effekt du söker efter. Vi har rouge från noga utvalda varumärken som Nouba, Nyx med flera i många olika färger och nyanser. Köp rogue online hos oss.

Få pigga, rosiga kinder med rouge

Från mjuk och rosig till vass och hardcore i ett penseldrag - och du fixar det med rouge såklart! Några av de mest effektfulla personlighetsdragen målar du på kinderna, och du gör det med blush som din palett. Denna typ av smink använder du när du på ett eller annat sätt vill framhäva kindbenen och skapa en särskild form i ditt ansikte. Vi på Glamazon, din lekfulla och färgstarka skönhetsbutik online, är tokkära i att prova olika stilar. Är det samma sak för dig? Vissa dagar faller vi handlöst för rosiga kinder som är en aning rundare och inger ett piggt intryck. Andra dagar vill vi njuta av höga kindben som skriker kaxighet. Båda stilarna är egentligen en ganska enkel sak att åstadkomma. Ditt ansikte har varierade nivåer och punkter. När du applicerar rouge eller blush på kindernas högsta punkt får du just den pigga, rosiga och runda ansiktslooken - välkommen ungdomlighet! När du istället drar ut make-upen mot tinningarna får du skarpare kindben och därmed ser ansiktet smalare och mer markerat ut.

Måla dig till vem du än vill vara med rouge och blush

Livet blir skojigare när du är en sucker för smink. Hur då? Det tillför lek, experimentlusta och glam i din vardag. Till och med en grå dag kan förvandlas till en regnbåge och solglitter. Bokstavligen också. För om du råkar tycka om skimmer och glans kommer du alldeles säkert hitta den formen av rouge och blush i vårt sortiment online. Hos oss på Glamazon kan du även köpa make-up som är mer matt. Vi vet hur viktigt det är att anpassa sminket efter hudtypen och du har säkert dina egna favoriter. Personligt tycke och smak spelar också roll. Därför har vi både puderrouge och krämrouge. Du applicerar med fördel puderrouge med hjälp av en rougeborste. Gör dig själv en dundertjänst: använd kvalitativa sminkverktyg. Genom att göra detta får du en snyggare och jämnare sminkning. Kvaliteten på din rougeborste sätter ribban för hur bra make-upen kommer att bli. På Glamazon.se hittar du även krämrouge som du smidigast lägger dit med fingrarna. Var hård, mjuk, rund och rosig eller skarp. Du bestämmer, och vem du än vill vara finns Glamazon.se här för dig.