VISAR 1-40 (957)1 2 3 ... 24 Sista 100 per sida

Smink

Framhäv ditt utseendes bästa sidor med bra smink som har en hög kvalité. Det är viktigt att använda make up som håller sig intakt hela dagen och som står emot väderpåfrestningar. På Glamazon har vi höga krav på vårt sortiment och ser till att våra produkter uppfyller dessa krav. Botanisera i massvis av foundations, läppstift, eyeliners, concealers och andra typer av sminkprodukter. Med våra snabba och trygga leveranser behöver du inte vänta länge på att få hem din make up. Köp smink online hos oss.

Smink som skapar önskvärda effekter

Make-up och smink är en gnista som lyfter hela ansiktet och förstärker de fantastiska tillgångar du har. Hos oss på Glamazon köper du bra kosmetika, smink och make-up online som skapar önskvärda effekter i ditt ansikte. Under årets gråa dagar lockar solpuder fram solbränna i ditt ansikte, ett härligt bronsaktigt skimmer, och kindben markeras och blir eleganta med rouge som bildar kontraster. Du åstadkommer ytterligare kontraster och kan skapa en helt ny look genom att leka med olika färger på ögonskugga eller läppstift. Lägg därtill mascara och dina ögon och läppar blir föremål för många uppskattande utrop. Med make-up i form av ögonskuggor, läppstift och mascaror kan du framhäva och dölja, vara kaxig eller naturlig. Vissa saker vill du allra helst glömma medan andra saker helt klart ska lyftas fram. Det är det som gör smink så användbart. Fritt fram för kreativ, kontrastrik och vacker make-up.

Lyft fram valda delar med smink

För oss på Glamazon, din skönhetsbutik på nätet, är smink något du använder för att lyfta fram valda delar av dig själv på dina villkor. När du målar dig själv med make-up ska du göra det för att du vill vara dig själv - och leka en stund. Även stora flickor gillar leksaker och smink är som leksaker för stora flickor. Det finns - ve och fasa - dagar när du med hela ditt magstöd skriker "Hur hände det här!", dagar när blemmor blinkar likt röda stoppljus i ansiktet eller när tröttheten bildar svarta påsar under ögonen. För dig som vägrar sådana dagar finns concealer, kosmetika som tonar ner blemmorna och påsarna under ögonen. När konstnären ska börja måla sitt mästerverk måste hon grunda tavlan först. Snygg make-up bygger också på en stabil grund. Detta är något vi på Glamazon råder dig att tänka på när du ska köpa smink på nätet. Vi har ett stort sortiment av concealers online eftersom vi vill att din sminkning ska bli som pricken över i:et. En annan del av grundarbetet är att lägga på foundation. Med en foundations hjälp kan du få en härligt ljuv persikohy eller bättra på guldtonen något. Vill du se extra solbränd ut rekommenderar vi att du testar solpuder. Lek dig till varma dagar och bronslyster i ansiktet med solpuder. När du tycker att huden är blank kan du matta av den något med ett puder. Puder har en annan fördel: det gör att kosmetikan får ett bättre fäste.

Smink är stora flickors favoritleksak

Ögon och mun... det är där det händer, en person träder fram. Lägg gärna krut på dina ögonbryn, med andra ord måla, forma och ge dem näring. Vårt utbud av kosmetik på nätet ger dig många möjligheter till att prova nya kreativa uttryck som avspeglar dig. Go classic med en av våra mörkare ögonskuggor eller retro i en pastellfärgad ögonskugga som toppas med en eyeliners fulla skapelsekraft: kattögon. För att rama in ögonen kan du avrunda proceduren med en mascara. Så gör du med andra saker som betyder mycket för dig, det vill säga du ramar in dem. Minnen, personer du älskar... varför inte rama in dig själv i sotiga, långa ögonfransar? Munnen då, vad kan du göra med munnen? Läppstift eller läppglans är det som gör att du kan utstråla wow-faktor och kraft. I kombination med en ljus och skimrande ögonskugga lyfter ett färgstarkt läppstift eller läppglans hela din uppenbarelse. Hallå, vart tog ni vägen, höga kindben? Inga problem, du hittar dem igen - och låt rouge vara vägvisaren. Med smink i form av rouge kan du få mer markerade drag eller rodnande kinder, kanske både och? Kvaliteten på make-upen hänger mycket på vilka sminkverktyg du använder dig av. Satsa helst på sminkverktyg som är gjorda för en kreativ hand, du kommer uppskatta skillnaden de gör på själva utförandet. Vilka färger ska du välja och hur ska du matcha kosmetikan? Lugn, bara lugn. På Glamazon har vi olika paletter du kan välja bland, både för dig som vill leka farligt och för dig som gillar stillsamma lekar. Fyll på lek... nej, vi menar sminklådan med din favoritleksak och köp smink online från oss på Glamazon!