Body Butter

Letar du efter en riktigt återfuktande och mjukgörande kräm för din hud? Då är det body butter du söker. Ett kroppssmör eller body butter är fastare, tyngre och fetare än en kroppskräm och passar när du behöver lite mer intensivare återfuktning av huden och framförallt för dig med torr hud. Eftersom att den är så pass tjock bör den inte används i ansiktet, men passar utmärkt på extra torra och utsatta partier som armbågar och knän. Köp en riktigt mjukgörande body butter från oss online och njut av en extra len och återfuktad hud som doftar underbart.

Köp Body Butter online

En taskig, torr hud som kliar och bränner känns sådär lagom kul, gör huden snällare med Body Butter eller så kallat kroppssmör. Glamazon, din skönhetsbutik på nätet med visionen att få din hud att sjunga av lycka, vet vilken pina torr hud är. Om den dessutom spricker, som torr hud gör ibland, gör den rentav ont och irriterar till max. Med hjälp av kroppssmör, fetare än både bodylotion och kroppskräm, får du intensivare återfuktning av huden än vad du får med andra produkter för kroppsvård. Vi på Glamazon tycker att du ska ta hand om dig varje dag, unna dig lyxig vardagsmagi och stunder av välmående. Om du gör kroppsvård till en daglig rutin kan du förebygga hud som svider och retar. Det går alldeles utmärkt att förebygga vissa hudåkommor genom att just smörja in dig med Body Butter. Kroppssmör är såväl förebyggande och vårdande som återfuktande och mjukgörande. Hos oss kan du beställa Body Butter online med det där lilla extra; allt från doften av ljuvliga bakverk och blomsterängar till kvinnlig mystik och exotiska frukter. Perfekt att ge bort i present!

Ge huden tid och omsorg, smörj den med kroppssmör

Alla kroppsbehandlingar kräver finess, tid och omsorg för att de ska få full effekt, exempelvis intensivare återfuktning av huden. Vi på Glamazon ska ge dig några användbara tips. Ta en titt i vårt kvalitativa sortiment för Body Butter, och köp en produkt som du tycker verkar ha en spännande doft. Det gör själva omsorgsritualen ännu roligare! Vi vet att det är svårt, men var inte för ivrig utan se till att förbereda huden innan du smörjer den. Detta gör du genom att duscha och att tvåla in dig med en bra duschkräm. Vi har massor av duschkrämer som är superduper! Bara så att du vet. Vi har också ett finfint sortiment med produkter för kroppspeeling. Peela kroppen ofta, helst flera gånger i veckan. På så sätt kan huden absorbera kroppssmöret ännu bättre. Somliga hudpartier är särdeles utsatta, till exempel armbågar och knän - mjuka upp och lena till dem med fuktgivande Body Butter. Välmående hud är inget som kräver hokuspokus, det är något som skapas av dina omsorger. Visa din hud omsorg och gör det tillsammans med oss på Glamazon.