VISAR 1-40 (51)1 2 Sista 100 per sida

Intimvård och Intimprodukter

Med intimprodukter kan du få hälsa, välmående och njutning i ett. Här har vi samlat bra produkter inom intimvård som ger dig förutsättningar för en fräsch och god hygien samt ett spännande sexliv. I vårt sortiment hittar du därför allt från bra glidmedel till knipkulor och sexleksaker. Ta en titt för att hitta det du behöver. Med våra trygga, snabba leveranser behöver du inte vänta länge på att få hem dina produkter. Köp produkter för intimvård online hos oss.

Intimprodukter online för hälsa, välmående och njutning

Hälsa, välmående och njutning i ett enda svep låter väl inte så dumt? Med intimprodukter kan du få allt detta, olika aspekter som också lyfter varandra. Hälsa är något av det, om inte det viktigaste du har. Så viktig är hälsan att du egentligen inte har råd att hysch-pyscha för mycket kring den. Vissa sjukdomar, tecken på ohälsa eller krämpor är särdeles tabubelagda. Om det är relaterat till underlivet eller intimvård kan du vara förvissad om att det för många känns extra pinsamt att tänka på. Bort med pinsamhetsstämpeln, tycker vi på Glamazon och vi hoppas att du tycker samma sak. Vi har bestämt oss för att, som en del av vår helhetssyn på skönhet, omsorg och välmående, satsa på intimprodukter. I vårt sortiment hittar du därför allt från bra glidmedel till knipkulor och sexleksaker.

Hälsa ska vara en självklarhet, inte en pinsamhet

Att ta hand om ditt underliv är att ta hand om dig själv. Produkter för intimrengöring är ett stabilt första steg på vägen till bättre hälsa och välmående. För dig som kvinna är det bra om du tänker på att inte tvätta underlivet för ofta men att du, när du gör det, använder en kvalitativ och skonsam produkt för intimvård. I synnerhet känsliga slemhinnor ska inte retas i onödan. I vår skönhetsbutik på nätet hittar du rengöring anpassad för underlivet. Hos oss på Glamazon.se kan du också köpa knipkulor online. Vad ska du med knipkulor till? Bra fråga. Såhär är det: vissa av de plågor ditt underliv drabbas av kan lindras med hjälp av knipövningar. Inkontinensbesvär, sviterna av framfall... you name it! Testa våra knipkulor för att minska inkontinensbesvär och för att förebygga livmoderframfall. Hälsa och välmående ska vara en självklarhet, inte en pinsamhet.

Sätt upp ramarna för din njutning - och gör det med bra intimprodukter

Njutning ger ditt välmående en rejäl boost. Sex ska flyta på smidigt men stundom gör det inte det och en hopplös situation uppstår. Kanske är situationen inte så hopplös trots allt. Det finns sexhjälpmedel, enkla men ack så effektfulla knep att ta till. Sexhjälpmedel - till exempel bra glidmedel - kan underlätta ett samlag, speciellt om du på grund av känsliga slemhinnor är torr i underlivet. Glidmedel är också ett bra tillbehör till din sexleksak, exempelvis till din vibrator. Beroende på det material sexleksaken är gjort av passar antingen ett så kallat vattenbaserat glidmedel eller ett silikonbaserat glidmedel bäst. Massageoljor kan fixa sensuella stämningar och spänningar mellan dig och din partner, helt enkelt skapa förutsättningar för en skön stund tillsammans. Sex är som bäst när det är kravlöst och med våra intimprodukter kan du göra det till en ytterst kravlös handling. Du kan välja att dela det med någon eller att upptäcka din kropp på egen hand. Sätt själv upp ramarna för din njutning och ditt välmående - Glamazon tillhandahåller dig hjälpmedlen.