VISAR 1-40 (65)1 2 Sista 100 per sida

Sovmask - För en säkrare och skönare sömn

När ljus stör din sömn och du behöver hjälp att sova finns det ett knep att ta till: sovmask. Sovrum på 2010-talet badar i (onaturligt) ljus. Ljus från smartphones, läsplattor, datorer, TV-apparater och lampor - och det här är ett problem, tycker vi på Glamazon, din skönhetsbutik på nätet. Det är ett hälsoproblem. Du behöver mörkret, mest för att kroppen ska kunna producera det naturliga hormonet melatonin. Melatoninet fungerar som en antioxidant, skyddar hjärnan samt motverkar sömnsvårigheter, stress och depression. Låt natten vara natt - och om det tar emot, plocka fram din ögonmask!

Återerövra natten med en sovmask

Glamazon underskattar inte vikten av en god, ostörd nattsömn och att kunna vakna utvilad varje morgon. Vi hoppas också att du tar din sömn på allvar. Inte bara det att du behöver melatonin, när du har problem att sova, råkat ut för ett par sömnlösa nätter - kanske för att du haft svårt att stänga ute ljuset eller för att det har varit ljusa nätter - kan sovmasker vara dina undergörare. Dagen efter en sömnlös natt är nämligen tung. Ögonen hänger, kroppen släpar och magen pumpar. Du blir mer glömsk än vanligt och detaljer som du egentligen har stenkoll på blir obegripliga. Så ska du inte behöva ha det! Om inte du står upp för din sömn, gör Glamazon.se det. Det är därför som vi har skaffat ett sortiment med sovmasker som ska ge dig kraft att återerövra natten och på så sätt kunna sova bättre.

Sov och vila dig till bättre hälsa med en ögonmask från Glamazon

Att välja en ögonmask är något väldigt personligt. Du ska trots allt sova i samma säng som den. Vi på Glamazon tycker att det är självklart att du ska kunna vara dig själv - ja, även när du sover (!). I vår butik online kan du beställa sovmasker i alla möjliga färger och mönster, vissa diskreta, somliga chica och andra söta. En del av produkterna är så kallade gel ögonmasker som syftar till att minska risken för svullnad och påsar under ögonen. Gelen gör att du kan värma eller frysa sovmasken. Lite extra hälsolyx och omsorg för trötta ögon! Långa resor blir mer uthärdliga om du får en tupplur på planet, tåget eller i bilen. Alla intryck, dagsljus et cetera irriterar när du helst vill ha lugn och ro. Med en av våra sovmasker - det snyggaste resesällskapet - stänger du ute ljuset och intrycken liksom du skapar en värld för bara dig att vila i. Ta helt enkelt med dig en på resan! Sov och vila dig till bättre hälsa och gör det med hjälp av en ögonmask från oss på Glamazon.