VISAR 1-40 (257)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Glamazon Boutique

Här i Glamazon Boutique hittar du lite smått och gott. Vi har alltifrån doftljus och necessärer till sovmasker. Allt för att göra ditt hem och din vardag mer harmonisk. Ta därför en titt bland de produkter som vi erbjuder i denna kategori för att hitta det du behöver till ditt hem.

Skönhetsprodukter till ditt hem

För att åkalla atmosfären av fransk lyxighet och fylla dina ögon med fröjder har vi på Glamazon, din skönhetsbutik på nätet, öppnat dörrarna till vår boutique. Här kan du - virtuellt - vandra omkring bland de olika sakerna, fingra på dem, kanske lyfta på en sak eller två, vrida och vända lite och fundera: är det här något för mig? Du behöver inte oroa dig för elefanttramp bland ömtåliga ting, och inte heller för butiksbiträden som flåsar dig i nacken. Det här är din shoppingstund. Stanna så länge du vill - och om du undrar över något finns vi här, redo. Hör av dig! Oavsett om du shoppar i en fysisk butik eller i en webbutik är känslan viktig. Småsaker, gärna söta, kuriösa, väldoftande etc., skapar en inbjudande feeling som lockar dig till att drömma. Med vår Glamazon Boutique vill vi förstärka skönhetens många sidor som alla sammanstrålar i ett ledmotiv: omsorg. Bland våra skönhetsprodukter hittar du här, i just denna avdelning, sovmasker, doftljus, rumsdoft, necessärer och sminkväskor.

Välkommen till Glamazon Boutique!

Vackra saker... visst! På Glamazon vill vi, för att göra omsorg rättvisa, erbjuda dig mer än sköna skal. En sovmask är till exempel inte bara en trevlig accessoar, den fyller en funktion för ditt välmående. När du använder en av våra sovmasker möjliggör du bättre nattsömn på så sätt att sovmasken hjälper till att reglera ljusinsläppet. Ett mörkt sovrum är att föredra framför ett med stänk av ljus i. Doftljus bygger världar av dofter i ditt hem, eller var du nu tänder ett väldoftande ljus, och är ett lysande tillskott i ditt hemmaspa. I vår Boutique online har vi samlat doftljus med dofter från de allra finaste ögonblicken i livet. Tänd ett ljus, luta dig tillbaka i badkaret, soffan eller i sängen och mys dig bort. Garanterat avkopplande! När du vill att dålig lukt och instängdhet ska försvinna rekommenderar vi att du använder en rumsdoft. Med en av rumsdofterna från vår boutique sprayar du bland annat en air av blomster i ditt hem, över dina kläder eller textilier. Necessärer och sminkväskor - men usch vilka tråkiga tillbehör, tänker du kanske och ser en bild av trista färger framför dig. Vi på Glamazon förstår dina tankegångar och det är just därför som vi har fixat ett sortiment av necessärer och sminkväskor som är färgstarka, livliga och fulla av fräsiga tryck. Ett stycke vardagskonst för dina bästa moments på resande fot. Kika, rör vid saker, gör det försiktigt eller ryckigt och glöm inte att ha kul - välkommen till Glamazon Boutique!