Ansiktsrengöring

En viktig del i din ansiktsvårdsrutin är en bra ansiktsrengöring. Även fast du inte har använt smink under dagen är det viktigt att rengöra ansiktet för att få bort smuts och bakterier som samlats på huden. En ansiktstvätt ska användas varje dag och kan även användas på morgonen innan du lägger på din dagkräm. Hos oss på Glamazon hittar du ett brett utbud av olika märken och prisklasser online för att du ska hitta den ansiktsrengöring som passar just för dig.

Tvätta ansiktet med ansiktsrengöring

För att din ansiktsvård ska bli riktigt lyckad bör du se till att du unnar dig själv en stund med ansiktsrengöring varje dag. Allt det du gör under en dag påverkar huden i ditt ansikte, och detta på grund av att den är extra utsatt för UV-ljus, smuts och föroreningar. Den drabbas även hårt av slarv och halvdana rutiner som borde vara helhjärtade. Ha kul, njut, var ute, sminka dig och lev som du vill, men glöm inte bort att tvätta ansiktet innan du går och lägger dig - till och med när du inte har använt make-up. Har du, precis som Glamazon, många gånger hört att det räcker att du tvättar ansiktet med vanlig tvål och vatten? I rollen av din skönhetsbutik på nätet skulle vi vilja slå hål på denna myt. Det är inte tillräckligt. Din hud mår som bäst när du tvättar den med bra och kvalitativa produkter för ansiktstvätt. Du hittar ett stort sortiment av ansiktsrengöring här i vår skönhetsbutik online. Vi rekommenderar dig att du testar rengöringslotion, rengöringsmjölk eller rengöringskräm för ett härligt resultat.

Gör ansiktsvård till en helhjärtad rutin med en bra ansiktsrengöring

Vi på Glamazon tycker det är viktigt att rengörande hudvårdsprodukter skyddar huden och tar bort det som inte ska vara där. Du känner oss vid det här laget: vi älskar kosmetika. Vi älskar även hudvård och en kropp som mår bra. Så vi slår ett slag för att du ska använda en bra ansiktsrengöring. Genom att göra detta tvättar du bort smink som täpper till porer och som kan ge upphov till hudbesvär. Speciellt när du ändå ska vara osminkad. Produkter för ansiktsrengöring har en annan fördel: de grundar ansiktet inför den övriga hudvården och får exempelvis dina ansiktskrämer att verka bättre. Rengörande hudvårdsprodukter i form av rengöringslotioner eller rengöringsmjölk är något tunnare än rengöringskrämer. Rengöringskrämer är nämligen ganska feta för att de ska lindra och motverka torr hud. Oavsett vilken av våra produkter för ansiktstvätt du använder dagligen, får du ett rent, fräscht och lent ansikte med utslätade fina linjer och ökad elasticitet. Gör din ansiktsvård till en helhjärtad rutin med ansiktsrengöring från Glamazon.