Ansiktskräm

För att ta hand om ditt ansikte och din hy behöver du en bra ansiktskräm som passar till din hudtyp. En dagkräm återfuktar ansiktet och skyddar huden mot allt den utsätts för under en dag. En nattkräm är oftast lite tjockare och verkar under natten medan du sover. Tänk på att inte enbart välja hudkräm efter din hudtyp utan även efter ditt behov. Bland vårt sortiment hittar du bland annat anti-age krämer och krämer med hög solskyddsfaktor för både torr hy och fet hy. Köp en ansiktskräm som passar just för dig och se resultaten.

Ansiktskräm - Bästa vägen till ungdomens källa

Evig ungdom är kanske inte så mycket mer än en myt, men en sak är säker: när du använder ansiktskräm varje dag kommer ditt anlete att få ett skimmer av välmående. Om du, som Glamazon gör, gillar sagor har du säkert hört talas om ungdomens källa. Dessvärre har vi ännu inte hittat en mirakelkur som till exempel fixar åldrande hud i ett magiskt ögonblick. Däremot har vi lärt oss en viktig sak medan vi sökt, nämligen att livsstil och dagliga rutiner påverkar hur huden i ditt ansikte såväl känns som ser ut. Det fiffiga med ansiktskrämer är att de är skapade för att följa dig under din dag. Eftersom vi på Glamazon är din skönhetsbutik på nätet har vi gett allt för att finna dagkrämer, nattkrämer och allround-krämer som ska ge dig bra ansiktsvård. Vi har krämen, du har makten - visst är det en härlig form av makt? - att göra varje dygn till ett bra dygn för ditt ansikte.

Ta makten över ditt ansikte med ansiktskrämer från Glamazon

Huden i ansiktet är extra utsatt för väder och vind, föroreningar - och en massa saker! Krämer för ansiktet och andra produkter för ansiktsvård är rustningen som gör att du kan stå pall i piskande regnskurar och stekande solstrålar. Vi har full förståelse för att du älskar en snygg solbränna, ett ansikte som gnistrar av "hälsosamma" bronsstänk. Vi är också rädda om dig och vill att du ska vara rädd om dig själv. När du solar utsätter du dig för skadliga UV-strålar som kan få din hud att åldras fortare, både i form av rynkor och pigmentfläckar. Förutom olika solskyddsprodukter är ansiktskräm din bästa chans till att motverka solens skadliga strålar på ditt ansikte. Även saker som mat, sömn och stress lämnar avtryck i din ansiktshud. I vårt sortiment online av produkter för ansiktsvård hittar du krämer med anti-age-egenskaper och som är återfuktande.

DU och våra produkter för ansiktsvård gör sagor till verklighet

Vad är anti-age bra för? Tänk dig Tipp-Ex... du kan ju inte sudda bort bläck eller tusch från ett papper men du kan minska deras synlighet. Samma sak är det med anti-age-effekten. Samtidigt som den saktar ner tempot på rynkbildningen minskar den även de befintliga rynkornas synlighet i ansiktet. Med hjälp av en bra ansiktskräm bevarar du hudens naturliga fuktbalans och spänst, eller så kallade elasticitet. En dagkräm av god kvalitet återfuktar snabbt och skyddar huden mot de föroreningar den utsättas för dagtid. Bara för att det är natt kan du inte ge upp ditt välmående. Vi på Glamazon råder dig att välja en nattkräm som stärker dina omsorgers resultat. Dels återfuktar nattkrämer huden, dels ger de huden näring - och medan du sover! Allround-krämer för ansiktet funkar i alla lägen, och glöm inte bort att du kan använda dem på halsen och i dekolletaget. Huden, som är tunnare där, tenderar att bli torrare och rynkigare fortare. Och så levde huden i ansiktet lycklig i alla sina dagar... tack vare dina omsorger och ansiktsvård från Glamazon.se.