Annemarie Börlind - Hudvård som stärker hudens funktion

Annemarie Börlind är naturlig och ekologisk hudvård med dokumenterad effekt. Varumärket grundades av kosmetolog Annemarie Lindner och apotekaren Hermann Börner med en filosofi att alla Annemarie Börlind produkter ska stimulera och stärka hudens naturliga funktion. Som deras fräscha rakkräm som gör rakningen behaglig och ger lätt glid åt rakbladet. Formulan med aloe vera och lakritsrot ger fukt, vårdar och håller huden mjuk och smidig.

 

Det ska inte finnas någonting i produkterna som inte går att äta därför är både slutprodukter och hela tillverkningsprocessen på Börlind hudvårdsprodukter certifierade av ECO-Control. Som ekologisk brun utan sol för hela kroppen berikad med exklusiva, vegetabiliska oljor som vårdar och ger en ger en lätt brun ton året runt samtidigt som upprepade behandlingar intensifierar färgen.

 

Vattenresistent solkräm, sollotion och solspray med solskyddsfaktor skyddar huden mot UVA och UVB, motverkar hudens solrelaterade åldrande och håller den smidig och mjuk. Algextrakt från en brunalg som växer vid havsytan, ständigt utsatt för UV ljus, har utvecklat en egen mekanism som skyddar cellernas DNA från UV strålarnas skadliga inverkan. Tillsammans med E-vitamin, pro-vitamin B5 och havtornsolja mättar den huden med fukt.

 

Svalkande fettfri after sun gel lugnar och vårdar huden efter solexponering, minskar de negativa hudreaktioner som solen kan orsaka med hjälp av Pro vitamin B5, allantoin och aloe vera. Dessa ingredienser är kända för sina vårdande egenskaper, för att kyla och lindra de mest utsatta områdena och göra huden fräsch, mjuk och återställd efter en dag i solen.

 

Skonsam ansiktsrengöring i form av rengöringsmousse som försiktigt men effektivt avlägsnar överskottsfett och smuts. Extrakt från äppelpektin har en mild peelingeffekt som gör huden extra fräsch och vital. En uppfriskande rengöringsmousse för ansiktet passar utmärkt för dig som vill ha mycket fukt och minimalt med fett.

 

Energigivande och fuktgivande serum boostar din hud med intensivt återfuktande botanisk hyaluronsyra. Fina linjer slätas ut när fukten i huden balanseras av aloe vera och algextrakt och förstorade porer minimeras när alpin mjölkört balanserar talgproduktionen.

Lätt krämig gel för ansiktet eller fuktkräm ger intensivt med fukt till en fuktfattig hy och förbättrar strukturen och skyddet i hudens yttersta barriär. Den kinesiska snösvampen ger en ansiktskräm som stimulerar celltillväxten samtidigt som den ger en skyddande film som fyller ut fina linjer och rynkor. Växtceller från papyrus binder fukt, stimulerar bildning av viktiga fettsyror, ceramider och ny cellbildning i överhuden. Stärker hudens skyddslager med minskad fuktförlust och ökar skyddet mot miljörelaterad påverkan.

 

Klicka här för att se hela Glamazons utbud av ansiktsvård för män.