Betalningsalternativ

När du handlar på Glamazon.se finns det flera sätt du kan betala på. Vilka betalsätt som är tillgängliga för ditt köp kan variera. Nedan kan du finna villkor för samtliga betalsätt som Glamazon.se erbjuder.

Alt 1. Kortbetalning

Man kan välja att betala hela ordervärdet med betal- eller kreditkort. Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Det tillkommer inte någon kortavgift. Kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.

För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet.

Så här går det till:
1. Välj Kreditkort som betalningsmetod i kassan. Du länkas nu till DIBS säkra betalningsserver.
2. Välj typ av kreditkort, ange kortnummer, giltighetsdatum, kortets säkerhetskod (CVV) samt namn på kortinnehavaren. Vänligen observera att vid användande av e-kort bör du ange minst två månaders giltighetstid.
3. En kontroll genomförs så kortuppgifterna stämmer samt att det finns täckning för köpet.
4. Köpsumman reserveras först på ditt konto.
5. Det reserverade beloppet förs över till Glamazon.se via DIBS när varorna skickas från lagret.

DIBS som hanterar kortuppgifterna uppfyller kraven för PCI-DSS.

Alt 2. Direktbetalning

Man kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Nordea eller Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos Glamazon.se. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen sker genom en säker anslutning via DIBS.

Så här går det till:
1. Välj Direktbetalning som betalningsmetod i kassan och välj din bank

2. Klicka på Slutför köp. Du länkas nu till din banks inloggningssida där verifiering sker på sedvanligt sätt

3. Uppgifter om betalningsmottagare och belopp är redan ifyllda

4. Välj konto som pengarna ska dras från och genomför betalningen

5. Klicka på Tillbaka till företaget, så länkas du tillbaka till Glamazon.se

DIBS uppfyller kraven för PCI-DSS.

Alt 3. Klarna

Faktura - betala om 14 dagar
Om du inte vill betala direkt med direktbetalning via Internetbank eller Visa, Mastercard kan du välja faktura som betalningssätt. Då behöver du inte betala förrän efter att du fått hem dina varor. Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna AB. Fakturan skickas med din försändelse från oss.

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 29 kr inklusive moms.

Konto - Delbetala från 50 kr/mån.
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

Vid köptillfället med Klarna Konto görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.