5 tips för att få glow och lyster i hyn (utan smink!)

2018-09-15
Hudvård Vem vill inte alltid ha glow och lyster i hyn som efter att man haft semester på sydligare breddgrader med sandstränder? Faktum är att det inte är så svårt att få det där drömmiga glowet - Här har vi samlat 5 tips om hur du får lyster och fin hy i ansiktet .

5 tips för att få glow och lyster i hyn

1. En smart duschrutin

Vägen för att få fin hy snabbt börjar i duschen. Långa varma duschar kan vara guds gåva till människan, men det är precis det motsatta för att få lyster i ansiktet. Varmt vatten och långa duschar torkar nämligen ut huden och vi vet alla vad det innebär - hudproblem!

För att få lyster i ansiktet så rekommenderar vi en duschrutin som innebär att du tar kortare duschar i inte allt för varmt vatten. En liten åtgärd - En sagolik skillnad!

2.Peela/skrubba huden mot en bättre hy utan smink

Det finns en massa härliga fördelar med att peela och skrubba huden! Älskar du också härliga produkter som bodylotion och bodybutter? Om du inte skrubbar huden kommer de goda effekterna från produkterna inte att komma in i huden på djupet.

Detta eftersom att du, vi och alla andra har en massa döda hudceller på kropp och ansikte som inte bara kan täppa porerna, utan som även står i vägen för produkter som ska få framhäva hudens lyster.

Här är 3 stycken peeling/skrubbprodukter som verkligen är värda pengarna!

Good Things Deep Clean Blackhead ExfoliatorDjuprengörande ansiktspeeling från Good ThingsGood Things Manuka Honey Refining ScrubGood Things Peeling med manukahonung och bidrottninggeléDirty Works Pore-Fect Face ScrubAnsiktspeeling som absorberar överskottstalg och gör huden fräsch

3. Få lyster i huden med ansiktsolja!

Hur får man fin hy utan ansiktsolja? Det är knappt möjligt! Med en peelad hud och all den näring en välkomponerad ansiktsolja ger så är du på god väg mot att få lyste i huden. Tänk även på att applicera ansiktsoljan innan din dagkäm.

Glow baby glow!

Crabtree & Evelyn La Source Hydra Marine Nourishing OilMångsidig, torr olja som ger näring till ansiktetDirty Works Pure Beauty Facial OilAnsiktsolja som ger huden en riktig boost

4. Glow och lyster i hyn med rätt dagkräm

För att få glow, lyster i huden och en fin hy snabbt så är en bra dagkräm ALLT! Den boostar, återfuktar och vårdar huden på en och samma gång. Men tänk på att välja en dagkräm som uppfyller din huds behov för bästa möjliga resultat.

Här är våra tips!

Good Things Argan Oil Time Rewind Day CreamDagkräm för torr hud"GoodDagkräm för fet hudGood Things Face The Day SPF 15 MoisturiserDagkräm för blandad hudtyp

Med en bra dagkräm är din hud redo att ta sig an alla väder och utmaningar!

5. Rengör ansiktet till glow och lyster!

För bättre hy utan smink och för att få lyster i ansiktet så är en daglig rengöringsrutin a och o. Eftersom att vi inte ska peela/skrubba huden varje dag så är det viktigt att ha en ansiktstoner eller ansiktsvatten i badrumsskåpet för när du tvättar bort sminket på kvällen och smuts på morgonen.

Good Things Acai Berry Multi-Tasking Micellar WaterAnsiktsvatten som fräschar upp huden."GoodToner för oljig hud som lätt får finnar och acneEsdor Vid Essential Micellar Cleansing WaterVitaliserande och återfuktande rengöringsvatten

Här är våra bästa tips för att få glow och lyster i huden. Som du ser är det inte särskilt svårt, allt handlar bara om rätt produkter och att hålla i rutinerna. Möt vardagen med lite extra mycket glow

2018-10-14

Fars dag 2018 - Tips och inspiration by Glamazon

Farsdag Nu är dagen för alla pappor där ute snart här. Den där speciella dagen då vi uppmärksammar deras uppoffrande och hjärtan lite extra. Men att hitta en bra fars dag present är verkligen inte lätt.
2018-10-02

Sveriges bästa nagelstylist: Så får du fina naglar

Nagelvård Finns det någon bättre känsla än när man har perfekta naglar? Det är som balsam för själen, men att få till dem är inte alltid det enklaste. Därför har vi intervjuat Julia Alexandra Löfgren, grundare av nagelstudion Egoistas by Cindy & Offmind, trefaldig SM-vinnare och sveriges bästa nagelstylist som nu ger sina allra bästa tips om hur du får fina naglar.
2018-09-15

5 tips för att få glow och lyster i hyn (utan smink!)

Hudvård Vem vill inte alltid ha glow och lyster i hyn som efter att man haft semester på sydligare breddgrader med sandstränder? Faktum är att det inte är så svårt att få det där drömmiga glowet - Här har vi samlat 5 tips om hur du får lyster och fin hy i ansiktet .